Halk otobüsünde yaşlı kadına hakaret etti

İstanbul’da halk otobüsüne binen bir grup genç otobüste şarkı söyleyerek çevredekileri rahatsız etti. Şarkı söyleyen bir genç kendilerine uyaran bir kadına, “Allah belanı versin teyze, şu otobüs kaza yapsın da öl” dedi

Halk otobüsünde yaşlı kadına hakaret etti
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
4 Nisan 2019 Perşembe 15:06

Taksim’den hareket eden otobüse binen ve alkollü olduğu iddia edilen bir grup genç, yüksek sesle şarkı söyleyerek taşkınlık yapmaya başladı.

Bu sırada sesten rahatsız olan yaşlı bir kadın, gençleri sessiz olmaları konusunda uyardı. Önce aldırış etmeden şarkı söylemeye devam eden gençler, daha sonra kadının “Yaptığınız terbiyesizlik, sizi dinlemek zorunda değiliz” tepkisine şok bir yanıt verdi.

"Şu otobüs kaza yapsın da öl!"

Gençlerden biri yaşlı kadının üzerine giderek, “Allah belanı versin teyze, şu otobüs kaza yapsın da öl, susucan, dinlicen” dedi. Otobüste bulunan vatandaşlardan bazıları gençlere tepki gösterirken, bazıları ise destek verdi. Tüm bu olup bitene aldırış etmeyen gençler, Halil Sezai’nin ‘İsyan’ şarkısını söyleyip eğlenmeye devam etti. O anlar ise bir yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar