için kaldı

Meteoroloji'den uyarı! Yağışlı hava geri dönüyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika hava durumu açıklamaları geldi. Son birkaç gündür sıcak ve yağışsız hava adeta bahar geldi dedirtti ancak Meteoroloji'nin internet sitesinde yer alan bilgilere göre yağmur ve kar yağışı geri dönüyor.

Meteoroloji'den uyarı! Yağışlı hava geri dönüyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
4 Şubat 2019 Pazartesi 22:41

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemiz genelinde yağış bekleniyor. Yurt genelinin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimler ile Batı Karadeniz ve Marmara’nın doğusunda sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinde yer alan verilere göre Çarşamba gününden itibaren İstanbul, Ankara, İzmir ve yurdun büyük bölümünde yağış bekleniyor. Yurdun Kuzeydoğu ve Doğu kesimleri hariç her yerinde Çarşamba günü yağış bekleniyor. Perşembe günü ise yurdun tamamı yağışlardan etkilenecek. Perşembe günü akşam saatlerinden sonra ise yer yer karla karışık yağmur ve kar yağışı etkili olacak.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar