Kendini savcı olarak tanıtan kişi arkadaşlarını gözaltına aldırdı

Adana’da 155 Polis İmdat Hattı’nı arayan bir kişinin kendisini savcı olarak tanıtıp arkadaşlarını gözaltına aldırdığı öne sürüldü.

Kendini savcı olarak tanıtan kişi arkadaşlarını gözaltına aldırdı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
16 Nisan 2018 Pazartesi 13:11

 Adana’da  Nedim M. isimli kişi 155 Polis İmdat Hattı’nı arayarak  kendisinin "Adana Cumhuriyet Başsavcılığı’nda görevli  'savcı’"olarak tanıttığı iddia edildi.

ARKDAŞLARINI GÖZALTINA ALDIRDI

 Nedim M. polisleri arayıp E.Y ve F.M ismindeki iki arkadaşının hakkında yakalama kararı olduğunu söyledi.  Bunun üzerine polisler bu kişileri yakalayarak gözaltına aldı.  Gözaltı işlemleri sırasında savcılığın aranmasından sonra böyle bir emrin olmadığı ortaya çıktı.

Konu hakkında başlatılan soruşturmada 155 Polis İmdat Hattı’nı arayan kişinin  Nedim M. olduğu ortaya çıktı.  Hakkında yakalama kararı çıkarılan Nedim M. motosiklet kazası sonrası Adana Devlet Hastanesi’nde yakalandı.

“ŞAKA YAPMAK İSTEDİM”

 Yakalandıktan sonra gözaltına alınan Nedim M. ifadesinde arkdaşlarına şaka yapmak istediğini bu nedenle kendisini ‘savcı’ olarak tanıttığını belirtti. Adliyeye sevk edilen Nedim M.’nin ‘ dolandırıcılık’ suçundan 5 yıl 6 ay aranmasının olduğu belirlendi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar