için kaldı

Gaziantep’te damat, eşi ve ailesini öldürdü

Gaziantep’te damat boşanma aşamasında olan eşini, kayınpederini ve kayınvalidesini öldürdü.

Gaziantep’te damat, eşi ve ailesini öldürdü
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
20 Haziran 2018 Çarşamba 11:36

Olay Gaziantep’in Nizip ilçesinde yaşandı. 27. Yaşında olan Eyyüp Y. boşanma aşamasındaki eşi olan 22 yaşındaki Gülşen Y.’nin kaldığı kayınpederinin evini tüfekle bastı. Eyyüp Y., eşi Gülşen Y. ile kayınpederi 48 yaşındaki Bekir Köse ve kayınvalidesi 42 yaşındaki Gülsüm Köse'yi öldürüp, kayınbiraderi 22 yaşındaki Yunus Köse'yi de yaraladıktan sonra 1 yaşındaki kızını yanına alıp kaçtı.

İşsiz Eyyüp Y., boşanma aşamasında olduğu ve bugün duruşması olduğu belirlenen eşi Gülşen Y.'den 1 yaşındaki ismi öğrenilemeyen kızını istedi. Gülşen Y.'nin olumsuz yanıt verdiği Eyyüp Y., tüfekle eşinin kaldığı kayınpederi Bekir Köse'nin evini basıp rastgele ateş açtı. Açılan ateşle tüfekten çıkan saçmalara hedef olan Eyyüp Y.'nin eşi Gülşen Y. ile kayınpederi Bekir Köse ve kayınvalidesi Gülsüm Köse hayatını kaybetti, kayınbiraderi Yunus Köse yaralandı. Eyyüp Y., katliamın ardından kızını da alıp kayıplara karıştı.

Silah seslerini duyanların ihbarıyla eve gelen sağlık görevlileri, yaşamını yitiren çift ile kızının cesetlerini yapılan incelemenin ardından otopsi için morga götürdü. Güvenlik güçleri, Eyyüp Y.nin yakalanması için çalışma başlattı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar