İstanbul Valiliği, Esenyurt'ta meydana gelen fabrika yangının kontrol altına alındığını açıkladı

İstanbul Esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. Yangın diğer fabrikalara da sıçradı. Yangının kontrol altına alındığı açıklandı

İstanbul Valiliği, Esenyurt'ta meydana gelen fabrika yangının kontrol altına alındığını açıkladı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
25 Ekim 2018 Perşembe 07:54

İstanbul Esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. Yangın diğer fabrikalara da sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi. İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmeye çalıştı.

Yangın büyüyerek yandaki alüminyum ve tekstil üretimi yapan fabrikalara da sıçradı.

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe yangınla ilgili yaptığı ilk açıklamasında "Çıkış sebebiyle ilgili bir bilgi yok. Ancak can kaybı yok, sevindirici tarafı bu. Ekiplerimiz müdahale ediyor.  Yandaki iş merkezlerine de sıçramış şu anda. En net bilgiyi 20-25 dakika içerisinde olur. Ama can kaybı olmadığını biliyoruz.  Yangının çıkış noktası palet fabrikası. Palet olduğu için de yangının yayılması hızlanmış. 20 dakika içinde ayrıntılar netleşecek" ifadelerini kullandı.

İstanbul Valiliği: Kontrol altına alındı

 İstanbul Valiliği, Esenyurt'ta bu sabah başlayan yangınla ilgili açıklama yaptı. Valilik açıklamasında "Esenyurt ilçemizde meydana gelen üç fabrikayı etkileyen yangın İ.B.B İtfaiye ekiplerince kontrol altına alınmış olup, herhangi bir ölü ya da yaralı bulunmamaktadır." denildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar