için kaldı

Aydın’da damat Mustafa Duran’dan aile dehşeti

Aydın’ın Nazilli ilçesinde damat Mustafa Duran boşanma aşamasında olduğu eşinin ailesinin evini basarak evde bulunan herkesi taradı.

Aydın’da damat Mustafa Duran’dan aile dehşeti
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
21 Temmuz 2018 Cumartesi 10:50

Aydın’ın Nazilli ilçesinde Mustafa Duran’ın eşi 3 ay önce boşanma davası açtı. Tülin Duran, kızı Tuğçenur Duran ile birlikte ağabeyi Birol Karakılıç’ın oturduğu ölen anne ve babasının evine yerleşti. Boşanma aşamasında olduğu eşi ile kayınbiraderinin plastik malzeme sattığı dükkanını boşaltmaları ve kilidi değiştirmelerine 'öfkelenen' Mustafa Duran, akşam saatlerinde eşinin kaldığı eve 2 pompalı tüfekle gitti ve ortamdakileri taradı.

5 ölü, 4 yaralı

Olay sonucu evde misafir olarak bulunan Mehmet Kahya ve eşi Filiz Kahya, kayınbirader Birol Karakılıç ve eşi Emine Özlem Karakılıç olay yerinde, diğer kayınbirader Bekircihan Karakılıç ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yaralanan Mustafa Duran’ın eşi Tülin Duran, kızı Tuğçenur Duran, ölen Bekircihan Karakılıç’ın eşi Serpil Karakılıç ve kızı Şükran Karakılıç ise tedavi altına alındı.

Mustafa Duran teslim oldu

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, boşanma aşamasında olduğu eşinin ailesinin evine 2 pompalı tüfekle baskın yaparak 5 kişiyi öldürüp, 4 kişiyi yaralayan Mustafa Duran polise teslim oldu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar