için kaldı

4 yaşında ödül aldı

4. Uluslararası Genç Yetenekler Müzik Yarışması'nda en genç katılımcı ödülünü alan Elif Ertunç, piyano çalmaya 3 yaşında başladı.

4 yaşında ödül aldı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
19 Nisan 2019 Cuma 19:48

Dört yaşındaki Elif Ertunç, 4. Uluslararası Genç Yetenekler Müzik Yarışması'nda en genç katılımcı ödülüne layık görüldü. Üç yaşından beri piyano çalan minik Elif, yaptığı açıklamada, ileride ünlü bir müzisyen ve ressam olmak istediğini söyledi.

Yaklaşık bir yıldır müzik ve piyano eğitimi alan Ertunç, aldığı ödülden dolayı mutluluğunu ifade ederek, "Piyano çalarken güzel şeyler hissediyorum, mutlu oluyorum." dedi. Çocuk piyanistin babası Recep Ertunç da kızının piyano eğitimine hobi olarak başladığını belirterek, Elif'in başarısının onları çok gururlandırdığını ifade etti.

Recep Ertunç, kardeşinin de müzisyen olduğuna işaret ederek, "Kardeşimin müzikle ilgilenmesinden dolayı ailemizde devamlı enstrüman çalınıyordu. Elif 3 yaşında başladı. Şimdi 4 yaşında." diye konuştu.

Bir hastanede memur olarak görev yapan Recep Ertunç, Elif'i müzikle tanıştırmadan önce kardeşiyle konuyu değerlendirdiklerini aktararak, "Zeka gelişimi için de önemli bulduğumuz için, hobi olarak Elif'e enstrüman aldık. Böyle bir başarı gösterdi. Sahne performansı yaptı ve başarılı oldu." değerlendirmesinde bulundu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar