Yıldırım’dan İmamoğlu’nun davetine yanıt

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldırım, CHP’nin adayı İmamoğlu’nun “İstanbul’un sorunlarını birlikte konuşalım” davetine yanıt verdi.

Yıldırım’dan İmamoğlu’nun davetine yanıt
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
6 Mart 2019 Çarşamba 17:14

Seçim çalışmalarını Küçükçekmece’de sürdüren AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun “İstanbul’un sorunlarını birlikte konuşalım” davetine “Konuşuyoruz, zaten, bütün adaylar sahada konuşuyor, İstanbullular da dinliyor, 31’inde de karar verecek. 7 tane aday var İstanbul'da, her biri projelerini anlatıyor, kendini anlatıyor. İstanbul’un sorunlarını nasıl çözeceğini anlatıyor. İstanbullu da bizi dinliyor. Ona göre karar verecekler” şeklinde yanıt verdi.

Binali Yıldırım, Kanal İstanbul’un ihale süreci ile ilgili olarak ise, “Hükümetin projesidir, benim bakanlığım döneminde çalışmalara başlandı, çalışmalar devam ediyor. Büyük bir proje, hem finansman, oradaki mülkiyetlerin çok değişik türde. Bunların çok titiz çalışılması lazım. Bunların değerlendirme raporları var. Bunlara itirazlar var, o itirazların karara bağlanması var. Bunlar zaman alıyor. Proje planlandığı gibi gidiyor, her hangi bir sıkıntı yok” dedi.

Yıldırım, konuşmasının ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Yıldırım, emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili bir çalışma yapılıp, yapılmayacağının sorulması üzerine, “Sabırlı olun” dedi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar