Sekmen, Erzurum için yeni hedefleri açıkladı

AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, "Erzurum için büyük hedeflerimiz var" dedi. Sekmen, proje tanıtım programında Erzurum’un yeni hedeflerini açıkladı.

Sekmen, Erzurum için yeni hedefleri açıkladı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
19 Mart 2019 Salı 15:47

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Buz Hokeyi Salonu’nda düzenlenen proje tanıtım programında Erzurum’un yeni hedeflerini açıkladı.

5 yılda 525 proje

Mehmet Sekmen, konuşmasında 5 yıllık görev süresi boyunca 525 projenin gerçekleştiğini ifade etti. Sekmen, “İki hafta sonra inşallah yeniden sandık başına gidecek ve şehrimizin yerel yönetim rotasını hep birlikte belirleyeceğiz. Allah, bu seçimleri ülkemize, milletimize ve memleketimize şimdiden hayırlı eylesin, hayırlı gelişmelere vesile kılsın” dedi.

"İnsana hizmet ibadettir"

Sekmen, şunları kaydetti: “Bizler, bundan 5 yıl önce bu nadide şehre, yine sizlerin icazetiyle hizmet için geldik. İnsana hizmet etmenin aynı zamanda ibadet olduğundan hareketle; halkımız için gecemizi gündüzümüze kattık, koştuk, koşturduk, çabaladık, gayret ettik. Durmadık, durdurmadık, yorulmadık, yılmadık. Her türlü zorluğun üstesinden, yine sizlerden aldığımız güç ve destekle geldik."

İşte yeni projeler

Sekmen, proje tanıtım programında yeni dönem projelerinden bazılarını da kamuoyuyla paylaştı. Sekmen, şu bilgileri verdi: "Tekstilkent Projesi, Tarım ve Hayvancılık AR-GE Merkezi, Hafif Raylı Sistem, Ali Ravi Altgeçit Projesi, Şükrüpaşa Viyadük Projesi, Şehir Merkezi Palandöken Teleferik Hattı, Konaklı Tatil Köyü, Palandöken Dağ Oteli, Termal Köy, Tortum Şelalesi ve İspir Yedigöller Tabiat Parkı, Taşmağazalar ve Taşambarlar Kapalı Çarşısı, Spor salonları, Kültür Merkezleri, Mermerciler ve Mahrukatçılar Sitesi, Sanayi Siteleri, Oltu Taşı Tanıtım Merkezi ve Müzesi, Yöresel Ürünler ve Gastronomi Müzesi, Astronomi Müzesi, Akıllı otoparklar, yeraltı otoparkları, Kent meydanları, millet bahçeleri, yeni sosyal yaşam alanları, Kiremitliktepe’ye cami, Abdurrahmangazi Türbesi’ne külliye, İlçelere kültür merkezleri, spor salonları, müzeler, sosyal, kültürel ve sanatsal mekânlar… Erzurum’a yakışmaz mı? Yakışır elbette! Bu yatırımlar elbette Erzurum’a yakışır, elbette Erzurumluya yakışır… Sizlerin isteği ve desteği, Allah’ın izni ve bizlerin de gayretiyle Erzurum bunların hem de hepsine birden kavuşur. İstemek sizden, yapmak bizden."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar