Sarıgül ‘manşet projesini’ açıkladı

CHP’den istifa ederek DSP’ye geçen Şişli adayı Mustafa Sarıgül, en önemli projesinin açıkladı. Sarıgül, “Şişli'ye özellikle çok önemli kadın doğum ve çocuk hastanesi kazandırmak istiyorum. Çok güzel bir kadın doğum hastanesi açacağım. 5 yıldızlı otel ayarında doğumlarını yapacaklar" dedi.

Sarıgül ‘manşet projesini’ açıkladı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
13 Mart 2019 Çarşamba 09:04

DSP’nin Şişli adayı Mustafa Sarıgül, katıldığı programda projelerinin anlattı.

Nişantaşı’ın ışığının biraz sönük kaldığını belirten Sarıgül, Şişli’yi eski günlerine döndüreceklerini söyledi. Son zamanlarda seçim gündemi olan beka tartışmasına da değinen Sarıgül, “Bayrağımıza, toprağımıza sıkıntı gelirse o noktada bütün siyasi partimizin birleşmesi lazım. Mehmetçiğimize karşı bir silah doğrultma varsa bütün siyasi partiler bayrağımızı ve toprağımızı savunmak için elele vermesi lazım” dedi

“Bu kenti emanet ediyorsunuz”

CHP’den adaylık beklediğini belirten Sarıgül, “5 sene önce bana teklif ettiler. Akademisyen dostlarımız devreye girdi. İstanbul'un dünyanın en önemli kentlerinden bir tanesi. Böylesine önemli kenti Sarıgül'e emanet ediyorsunuz, 5 sene sonra ne arıyorsunuz, ne soruyorsunuz” ifadelerini kullandı

“Ben koltuk aramıyorum”

Yerel seçimlerde seçmenin, projelere ve şahıslara baktığını ifade eden Sarıgül, “Şehri ne kadar geliştirip, güçlendirecek ona bakıyor. Sayın Kılıçdaroğlu'na teşekkür ediyorum, kendisine saygım sonsuzdur. Ben koltuk aramıyorum. Mustafa Sarıgül'ün koltuğa ihtiyacı yok. Projelerle birlikte bulunduğu kenti şahlandırmaya ihtiyacı var. Bana Kadıköy, Beşiktaş, Bakırköy Belediye Başkanlığını da önerseniz ben oralarda muvaffak olamam. Ben Şişli'nin taşını, toprağını biliyorum. Hangi mahallede hangi projenin üretileceğini biliyorum” açıklamasını yaptı.

“Şişli'ye kadın doğum ve çocuk hastanesi yapmak istiyorum"

Birkaç tane manşet projesi olduğunu söyleyen Sarıgül şu ifadeleri kullandı:

“Manşet projem birkaç tane. Şişli iki bölüm. Nişantaşı, Teşvkiye, Topağacı bölgesi var. Buranın yeniden enerji bulması lazım. Şişli sadece buradan ibaret değildir. Özellikle ekonomik gelir durumu mütevazı olan mahallelerimizde en büyük sıkıntı kadın ve çocuk. Şişli'ye özellikle çok önemli kadın doğum ve çocuk hastanesi kazandırmak istiyorum.

Çok güzel bir kadın doğum hastanesi açacağım. 5 yıldızlı otel ayarında doğumlarını yapacaklar. Onlara belediye olarak abilik, hamilik, ev sahipliği yapacağız. Sosyal güvenliklerinin dışında hiçbir katkı almayacağız. Bir de çocuk hastanesi kuracağız, 0-14 yaş çocuklarımızın tedavisini yapmayı planlıyoruz. En geç 12 ay içerisinde hayata geçireceğiz.”

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Breck En beğenilen yorum
Seçilme ihtimali var