Sakarya Büyükşehir için sürpriz istifa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Kültür Daire Başkanı Rıdvan Duran görevinden istifa ederek, AK Parti’den Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Sakarya Büyükşehir için sürpriz istifa!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
12 Kasım 2018 Pazartesi 14:36

İstanbul Büyükşehir Belediye Kültür Daire Başkanı Rıdvan Duran görevinden istifa etti. Duran görevinden istifa etmesinin ardından AK Parti Sakarya İl Başkanlığı'na giderek 2019 yerel seçimlerinde Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için form doldurarak yetkililere teslim etti.

İşlemlerin tamamlanmasının ardından AK Parti Sakarya İl Başkanlığı yetkilileri ile Rıdvan Duran basın mensuplarına birlikte poz verdi

AK Parti aday adaylığı süresinin uzatıldığını açıklamıştı

AK Parti'nin resmi web sitesinden yapılan açıklamada aday adaylığı başvuru süresi 16 Kasım 2018 Cuma günü saat 17.00'ye kadar uzatıldığı ifade edilmişti.

 Rıdvan Duran kimdir?

Rıdvan Duran, 1972 yılında Sakarya’da doğdu. Orta öğrenimini Sakarya İmam Hatip Lisesi’nde tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu. Daha sonra Sakarya Üniversitesi’nde “Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri” bölümünde master yaptı. Adapazarı Belediyesi’nde 1994 yılında Basın ve Halkla İlişkiler Müdür Yardımcısı olarak işe başladı. 1996-2004 yılları arasında Özel Kalem Müdürlüğü yaptı. 2004-2008 Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevinde bulundu. 2014 yılına kadar Başkanlık Müşavirliği yaptı. 2014 yılında SASKİ Yönetim Kurulu Üyeliği ve Sakarya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevlerinin ardından Anadolu Ajansı İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevinde bulundu. 2017 Temmuz ayı itibariyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü olarak atanan Duran, sonrasında İBB Kültür Daire Başkanlığı görevine getirildi. Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanlığı, Sakaryaspor Kulüp Asbaşkanlığı ve Başkan Vekilliği, Türkiye Karate Federasyon Asbaşkanlığı yapmıştır. Halen Türkiye Wushu-Kungfu Federasyonu Asbaşkanlığı görevi devam etmekte olup, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

mehmet zeki akıncı En beğenilen yorum
İnşaallah hayırlı olur.