Şahin: Cumhurbaşkanı aradı ‘göreve devam’ dedi!

Best FM’de Adem Metan’a konu olan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yerel seçimdeki adaylığı hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisini aradığını hayırlı olsun ve başarı dileklerinde bulunduğunu söyledi.

Şahin: Cumhurbaşkanı aradı ‘göreve devam’ dedi!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
27 Aralık 2018 Perşembe 13:41

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Best FM’de Adem Metan’a konuk oldu.

Şahin, hem adaylık süreci hem de özel hayatı ile ilgili bilinmeyenleri konuştu.

Şahin, “Mardin’de Emine Erdoğan hanımefendi ile bir programdaydık son derece yoğun bir gün yaşadıktan sonra gece geç saatlerde Sn. Cumhurbaşkanımız aradı ve ‘hayırlı olsun beklentimiz yüksek daha iyi başarılar bekliyoruz’ dedi” açıklamasını yaptı.  Adaylığının kendisine tebliğ edilmesinden sonra bu haberi ilk olarak eşi ile paylaştığını söyleyen Şahin, Gaziantep olarak mahcup olmayacağız ifadelerini kullandı.

En sevdiği şarkı!

En sevdiği şarkının; Mümin Sarıkaya’nın yorumladığı ‘Ben Yoruldum Hayat’ olduğunu söyleyen Şahin, “Çoğu zaman uyumadan önce baş ucumda telefonumdan şarkımı açar dinler ve öyle uyurum” dedi

Futbol ile pek arasının olmadığını belirten Şahin, “Zaman zaman evde izliyoruz penaltı kaçırıldığı zaman evin tüm atmosferi değişiyor o sebeple benim işim yol yapmak hizmet etmek futbol bana göre değil “ değerlendirmesinde bulundu.

“Matematik derslerim çok iyiydi Üniversiteyi derece ile bitirdim okul biter bitmez hemen iş buldum maaşımı anlaştım ve hemen kolları sıvadım” diyen Fatma Şahin, Hangi film ya da dizileri izlersiniz? sorusuna ise “İzlediğim dizi beni ağlatmalı yoksa etkilenmem ve izlemem” dedi. Kitap yazma düşünceniz var mı? sorusuna ise “Birikmiş çok hikayem var ancak not alma alışkanlığım yok keşke not alma gibi bir alışkanlığım olsaydı inanın çok satanlar listesine giren bir kitap çıkarmış olurdum” ifadelerini kullandı. Yakın tarihte Gaziantep’i bir turizm şehri yapmayı hedeflediğini anlatan Şahin, “Sadece hayvanat bahçemiz şu ana kadar 4 milyon ziyaretçi tarafından gezildi hedefimiz bu sayıyı 8 milyona çıkarmak” açıklamasını yaptı.

Siyasi hayatımda hiç kulis ya da lobi yapmadım!”

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin “Siyasi hayatımda hiçbir zaman lobi ya da kulis yapmadım. Meclis’e adım attığım ilk günden bu yana birçok farklı görevde ve komisyonlarda görev yaptım ve şu anda ise mevcut bir belediye başkanıyım hiçbir zaman görev verilsin diye kulisim olmadı. Eğer halkta karşılığınız var ise zaten halkın gücünü arkanıza almışsanız sizin önünüze hiçbir engel karşı duramaz. Sn. Cumhurbaşkanımız da siyasi hayatı boyunca her zaman halkın desteğini arkasına almıştır ve halkın taleplerini iyi bilir bu anlamda siyaseti iyi okur” dedi.

Twitter kullanmayı daha çok seviyorum!

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullandığını belirten Şahin, “Her platform kendi içerisinde çok önemli kitlelere hitap ediyor ve ben de hemen hemen hepsini aktif olarak kullanmaya gayret ediyorum ancak hangisini daha çok takip ediyorsunuz diye soracak olursanız sanırım biraz daha fazla zamanı Twitter’da geçiriyorum. Sosyal medya hesaplarını kullanırken bu size birçok tercih hakkı tanıyor. Polemiklere girebilirsiniz, sert üslup kullanabilirsiniz dikkat de çekebilirsiniz ancak ben hiçbir zaman bu yaklaşımdan yana olmadım her zaman kendi benliğimi yansıttım ve hatırı sayılır bir takipçi sayısına ulaştık” ifadesini kullandı.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar