için kaldı

Nihat Zeybekci'den içkili mekan yorumu

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Zeybekci, "21. yüzyılın Türkiye'sinde içkili mekanları tartışmak gericilik ve yobazlıktır" dedi.

Nihat Zeybekci'den içkili mekan yorumu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
25 Mart 2019 Pazartesi 18:31

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Nihat Zeybekci, BBC Türkçe'ye açıklamalarda bulundu. Zeybekci, 65 bin ve 84 bin kişiyle olmak üzere iki farklı anket yaptırdıklarını ve İzmir'de öne çıkan ilk dört problemin şehrin altyapı sorunlarını içerdiğini söyledi.

Seçilmesi halinde ilk yapacağı işin ulaşımı rahatlatmak olacağını söyleyen Zeybekci, 28 adet köprülü kavşak projelerinin olduğunu ifade etti.

Zeybekci, Karşıyaka-Alsancak tramvay hattının Bayraklı üzerinden bağlanacağını ve üç yıl içerisinde İzmir'deki yeşil alan miktarını 10 katına çıkarmayı hedeflediklerini belirtti.

"İçkili mekanları tartışmak gericilik ve yobazlıktır"

Zeybekci, İzmir halkının AK Parti'nin kazanması halinde yaşam tarzını ve özgürlüklerini kaybetmek gibi bir kaygısı olmadığını savundu.

İki dönem belediye başkanlığı yaptığı Denizli'de içkili mekanların ruhsatını bizzat kendisinin verdiğini söyleyen Zeybekci, "21. yüzyılın Türkiye'sinde içkili mekanları tartışmak gericilik ve yobazlıktır" dedi.

İzmir'de genç işsizliğinin çok yüksek olduğunu söyleyen Zeybekçi, İzmir'de yetişen gençlerin iş bulmak için başka kentlere göç ettiklerini belirtti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar