Mustafa Sarıgül Roman Akademisi kuracak

DSP Şişli Belediye Başkan adayı Sarıgül, seçim mitinginde yaptığı konuşmada, yerel seçimlerden sonra Kuştepe'de "Roman Akademisi" kuracaklarını açıkladı.

Mustafa Sarıgül Roman Akademisi kuracak
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
10 Şubat 2019 Pazar 17:30

Binlerce kişinin kataldığı mitingte konuşan DSP Şişli Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, yerel seçimlerden sonra Kuştepe’yi pilot bölge seçeceklerini söyledi. Bölgede çok önemli projeleri hayata geçireceklerini anlatan Sarıgül, konuşmasında şunları söyledi:

“Burada çok önemli bir sektör var. Daha önce bunu yapmayı çok arzu ettim. 31 Mart’tan sonra ilk işimiz bu olacak. Burada bütün Kuştepeli çiçekçi kardeşlerimin ortak katılımıyla, muhteşem bir kooparatif kuracağız. Herkes bu kooparatifte pay sahibi olacak.

İstanbul’daki bütün otellerin, bütün düğünlerin, bütün büyük organizasyonların çiçek ihtiyacını bu kooparatif karşılayacak. Kuştepe İstanbul’un ve Türkiye’nin en önemli çiçek pazarı olacak. Burada her hafta büyük bir mezat kuracağız. Bütün İstanbul çiçek ihtiyacını buradan alacak. Aynı zamanda Kuştepe’de çiçek festivali düzenleyeceğiz.

Burada çok önemli bir ekonomik faaliyet olacak. Kuştepe çiçek üretimi ile,çiçek pazarıyla bir marka olacak ve herkes buraya gelecek.

Daha önce yaptığımız gibi burada nostaljik düğünler yapılacak, herkesin gözü Kuştepede olacak ve Kuştepe canlanacak.

Ayrıca size söz veriyorum. Seyyar olarak çiçek satışı yapan yurttaşlarımızdan belediye bir tek kuruş işgaliye almayacak.

"Roman Akademisi açacağız"

Üniversitelerle konuşacağız. Kuştepe de çok güzel bir Roman Akademisi açacağız. Bu akademide kültürü sanatı en iyi şekilde ele alacağız. Çünkü Kuştepeli yurttaşlarımızın eğlence sektöründe de ekonomik olarak en iyi şekilde yer almasını istiyorum.

Bahar Şişliye’de Kuştepeye de çok güzel müjdelerle gelecek. Çünkü Şişli belediyesinin ışıkları 24 saat sönmeyecek ve o belediyenin kapıları sizlere sonuna kadar açık olacak.”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar