için kaldı

Mevlüt Uysal'dan seçim mesajı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, “31 Mart gecesinden sonra Büyükçekmece AK Parti Hizmet Belediyeciliğiyle tanışacak” dedi.

Mevlüt Uysal'dan seçim mesajı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
13 Şubat 2019 Çarşamba 22:05

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Büyükçekmece’nin 24 mahallesinde 36 seçim irtibat bürosu açan Uysal açtığı bu seçim bürolarında “Söz Sizde” programlarıyla mahallelilerin sorunlarını dinliyor. Atatürk Mahallesi’nde katıldığı programda mahallenin sorunlarını dinleyen Uysal, “İnşallah 31 Mart gecesinden sonra Büyükçekmece de AK Parti Hizmet Belediyeciliğiyle tanışacak” dedi.

"Gençlerle irtibatımızı çok sıkı tutmalıyız"

Başkan Uysal Ulus Mahallesi’ndeki programının ardından havai fişek ve meşalelerle gençler tarafından karşılandığı Atatürk Mahallesi’ne geçti. Yoğun tezahüratlarla seçim irtibat bürosuna giren Başkan Uysal, “Buradaki heyecanı gördükten sonra 31 Mart’ta seçimi kazanırsak sebebi sizsiniz. Bu seçimlerde ilk defa oy kullanacak gençlerle bire bir görüşmek çok önemli. AK Parti olarak gençlerle irtibatımızı çok sıkı tutmamız gerekiyor." dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar