Melih Gökçek-Mansur Yavaş polemiği devam ediyor

Katıldığı bir program konuşan CHP ve İYİ Parti’nin ortak adayı Mansur Yavaş, Melih Gökçek’in kendisini hedef alan sözleri hakkında, “Ben kendisini muhatap almamak için elimden geleni yapıyorum ama o dikkat çekmek isteyen çocuklar gibi” dedi

Melih Gökçek-Mansur Yavaş polemiği devam ediyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
29 Ocak 2019 Salı 11:05

CHP ve İYİ Parti’nin ortak adayı olan Mansur Yavaş, FOX TV’de İsmail Küçükkaya’nın konuğu oldu. Yavaş gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

 Mansur Yavaş, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in kendisi hakkında söylediği sözlere şöyle yanıt verdi:

“Sadece Ankara’da yapılan yanlışları söyledik. Yatırımların birçoğunun katkısının olmadığını söyledik. Bunları bir şekilde değerlendireceğiz diye uğraştık. Yoksa biz kendisini muhatap almamak için elimden geleni yapıyorum. Ancak o cama taş atarak dikkat çekmek için çocuklar gibi çıkıp bütün Türkiye’ye mesaj atarak yasal olmayan bir şekilde…

Puanımı 3-5 puan düşürecekmiş, 30 puan düşür. Neden açığa alındığı hiçbir zaman söylenmedi. Kendi partisi tarafından ciddiye alınmadı. Ben bir şeyler biliyorum. Kendisini muhatap almayacağım. Bunun için konuşmak istemiyorum.”

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar