Mehmet Özhaseki'den Melih Gökçek açıklaması

AK Parti Ankara Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Habertürk TV'de Kübra Par'ın sorularını yanıtladı.

Mehmet Özhaseki'den Melih Gökçek açıklaması
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
26 Ocak 2019 Cumartesi 22:18

Habertürk TV'de Kübra Par'ın sorularını yanıtlayan AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Ankara için hedeflerini ve projelerini anlattı.

Özhaseki'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

"Melih Gökçek'in tarzı bana göre değil"

"Her başkan kendi dönemine ait işler yapar. O günün şartları farklı. Aynı şekilde Melih Gökçek'e de. O dönemde iş başına gelen insanlar tabii ki farklı işlerle uğraştılar. Belediye başkanlarımız Ankara'ya çok emek verdiler, bir yere getirdiler. Melih Bey'i iki açıdan değerlendirmek lazım. Çalışkanlığı, gayreti, Ankara'ya kattıkları. Raylı sistem, yeşil alanların çoğaltılması. Elbette bunları başarılı yapmıştır. Ancak tarzı bana göre değil. Biraz daha siyasetin içinde olmak istiyor, hasımları ile uğraşmayı sever. Ben tam tersine hizmetlerle uğraşıyorum."

"Kaynak oluşturacaksınız"

"Bir taraftan devlet desteği ile yapacaksınız, bir taraftan da öz gelirlerinizi arttıracaksınız. Kaynak oluşturacaksınız. Bunları yapacak bilgi ve birikimle işbaşına geliyorum."

"Milliyetçi arkadaşlarımın sol bir tarafa oy vereceğini zannetmiyorum"

"Milliyetçi arkadaşlarımın sonuna kadar destek verdiğini biliyorum. Milliyetçi arkadaşlarımın sol bir tarafa oy vereceğini zannetmiyorum. Rakibim sağda olduğunu söyleyip sol gömleği giymiş insanlara bir şeyler söylemeye çalışıyor. Geçmişte 'Melih Gökçek gitsin' diye bir kampanya yapıldı. Şimdi tam tersine ülkücü kökenli bir aday var. Sadece o dava için okuldan atılmış birisiyim. Burada altını çizmek istediğim konu yerli ve milli olmatır. Burada AK Parti ile MHP hemfikir."

"Belediye başkanının birinci görevi..."

"Bir toplumda modern yaşam tarzı benimseyen insanlar da olabilir, muhafazakar tarzı benimseyenler de olabilir. Belediye başkanına düşen herkesin istediği gibi yaşayabilecekleri, yaşadıkları mekandan keyif alabilecekleri bir yer sunmak belediye başkanının birinci görevidir."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar