Özhaseki: ABD’ye gittim ama Pensilvanya’ya gitmedim

AK Parti’nin Ankara adayı Mehmet Özhaseki, FETÖ elebaşı Gülen ile görüşüp görüşmediği sorusunu yanıtladı.

Özhaseki: ABD’ye gittim ama Pensilvanya’ya gitmedim
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
21 Mart 2019 Perşembe 08:41

AK Parti tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen Mehmet Özhaseki, Fox TV’de İsmail Küçükkaya’nın sunduğu Çalar Saat programına katıldı. Özhaseki, Fetullaçı Terör Örgütü elebaşı Gülen ile görüşüp görüşmediğini sorusuna yanıt verdi.

Özhaseki şu ifadeleri kullandı:

Kayseri sanayinde etkili bir grup var. İçlerinde İstikbal grubu var. İstakbal grubu FETÖ ile mütemayil insanlar. Tamamının öyle syuçlamak olmaz çünkü birçok ortak var orada. Onlarla herkes temasta. Valiler, bakanlar, başbakanlar 2014’e kadar temasta. Ondan sonra ilişkilerde bir kesiklik başlıyor. Mansur Bey, ‘ ABD’ye gitmişsiniz 4o kişi ile 39’u tutuklu’ diyor. İspat etsin şurada adaylığı bırakırım.

“ABD’ye gittim ama Pensilvanya’ya gitmedim”

Ben Pensilvanya’ya gitmedim. ABD’ye gittim. Bizim kardeş şehirlerimiz var. Nerede var; Macaristan’da Fransa’da… biz buralara ticari ilişkiler noktasında kardeş şehirler olarak gidiyoruz. Doğru kalabalık bir heyetle ABD’ye gittik. 2011 yılında ABD’liler Kayseri’ye geldi. Kuzey Carolina eyaleti geldi. Bizde onların davetiyle oraya gittik. İçlerinde çıkan bir resimden dolayı bahsediyorum FETÖ’ye bağlı o zamanda saklamayan biri vardı.

FETÖ elebaşı Gülen’in hayatımda hiç görmedim bir gün olsun onların sohbetlerine oturup diz çökmüş değilim. Benim geçmişimi Kayseri’de herkes biliyor.”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar