için kaldı

Kılıçdaroğlu ile Karamollaoğlu arasındaki görüşme sona erdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu arasındaki görüşme sona erdi.

Kılıçdaroğlu ile Karamollaoğlu arasındaki görüşme sona erdi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
26 Kasım 2018 Pazartesi 15:19

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu’nun Saadet Partisi Genel Merkezi’ndeki görüşmesi sona erdi. Görüşmede Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu, yerel seçimle ilgili ittifak konusunu ele alındı.

Kılıçdaroğlu’nu SP Genel Merkezine gelişinde SP Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın karşıladı. Kılıçdaroğlu’na ise CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ve Oğuz Kaan Salıcı eşlik etti.

"Genel seçimlerde ittifak söz konusu değil"

İkili görüşmenin ardından Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Karamollaoğlu, "Kılıçdaroğlu’nun arkadaşlarıyla birlikte ziyaretinde dolayı teşekkür ediyorum. Seçime gidiyoruz, seçime gittiğimiz atmosferi enine boyuna değerlendirmek önemli bir hadise. Ümidimizin bizim bu seçimlere giderken bir gerginlik olmasın. Her siyasi parti farklı siyasi görüşlere sahiptir ama farklılık bizim için bir zenginliktir. Ama kutuplaşma meselesi olmamalıdır. Daha öncesinde de ifade etmiştim. Bu seçimlerde biz genel bir ittifakın söz konusu olmadığını mümkün olduğu kadar biz seçim bölgelerinde seçime girme gayretinde bulunacağız. Ama yeri geldiğinde Anadolu’da bir dirsek temasımız olabilir. Bu düşüncemizde kararlıyız. İnşallah bu seçimler milletimiz ve memleketimiz için hayırlı olur diyorum." şeklinde konuştu.


Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar