için kaldı

Karamollaoğlu'ndan Bahçeli'ye yeni sistem yanıtı

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, MHP lideri Bahçeli'nin yerel seçimlerle ilgili yeni sistem çağrısına yanıt verdi. Karamollaoğlu, "Seçim yapmasak daha iyi olur. Bu mantık kime, ne fayda getirir?" dedi.

Karamollaoğlu'ndan Bahçeli'ye yeni sistem yanıtı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
3 Nisan 2019 Çarşamba 14:41

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu, halkın tercihini saygıyla karşıladığını belirtti.

Karamollaoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Sadece büyükşehir belediye başkanını seçelim, o da üstlendiği görev ve yetkiye dayanarak ilçe belediye başkanlarını belirlesin" sözlerinin hatırlatılması üzerine, böyle bir uygulama mantığının olamayacağına işaret ederek,  "Seçim yapmasak daha iyi olur. Bu mantık kime, ne fayda getirir?" dedi.

Kutuplaşma vurgusu

Seçim sürecinde, medya kuruluşlarının tutumunu eleştiren Karamollaoğlu, "Medya, ne yazık ki hem kendi arasında kutuplaştı hem de milleti kutuplaştırmada çok ciddi bir rol oynadı" ifadesini kullandı.

İktidarın da vatandaşları kutuplaştırıcı tavır sergilediğini öne süren Karamollaoğlu, "Birbirimizle rakip olsak da birbirimizin politikalarını benimsemesek de biz bu memlekette yaşayan insanlarız, birbirimizin kardeşiyiz" diye konuştu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar