İmamoğlu: Bir sürü ihbar alıyoruz

Ankara ziyareti öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ekrem İmamoğlu, "Büyükşehir Belediyesi'nden bir sürü ihbar alıyoruz, dosya kaçıranlar, odasını toplayanlar" dedi.

İmamoğlu: Bir sürü ihbar alıyoruz
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
2 Nisan 2019 Salı 14:05

Yüksek Seçim Kurulu ve Anadolu Ajansı verilerine göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanan Ekrem İmamoğlu, Ankara seyahati öncesi Atatürk Havalimanı'nda kameraların karşısına geçti.

- Benim cebimdeki paranın bir kısmı şu anda AA'nın genel müdürünün cebinde. Niye derseniz? Hepimizin vergisiyle Anadolu Ajansı görev yapıyor ve Türkiye'nin haber alma kaynağı durumunda ama vazifesini yerine getirmiyor. Şu anda tahmin ediyorum mahcubiyet içerisinde ama mahcubiyeti şu: 'Yav keşke haberleri zamanında ve doğru verseydim' mahcubiyeti değil, 'ben niye istediğim adaya kazandıramadım' mahcubiyetini yaşıyor. Bu çok acı bir durum. 

- Asmayın şu afişleri dedik. İl başkanınız kazandık açıklaması yapıyor. Ayıp. Kendinizi toplum, dünya, kamuoyu nezdinde aşağı çekiyorsunuz. Dünya bizi ayıpla izliyor şu an. Biz üretmeye hazırız, bırakın, ahlaklı bir şekilde tebrik edin biz de işimize bakalım. Devletin bakanları, Sayın Yıldırım, ben anlamış değilim hala afiş asıyorlar İstanbul'un etrafına. Tekrar soruyorum, ne için asıyorsunuz Sayın Yıldırım? YSK en azından bir veri vermiş. Dedim ya Anadolu Ajansı'nı yok sayıyorum zaten. Artık Anadolu Ajansı bitmiştir, hiçbir seçimi sunamaz.

- İşimize bakalım, bakın ekonomi kötü, herkes kan ağlıyor. Belediyedeki işimize dönelim. Millet dosya kaçırıyor, bir sürü ihbar alıyoruz. Dosya kaçıranlar, odasını toplayanlar. Ne oluyor kardeşim? Ne oluyor, ben gelip tedbir almak istiyorum. İstanbullunun bir kuruşunun bile hesabını soracağım. Onun için oradaki siyasi iradeyi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin alın teri akıtan hiçbir emekçisi dinlemesin lütfen, devlet görevi yapmak başka bir şeydir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar