İlhan Kesici İBB Başkan adayı olacak mı?

İstanbul İBB adaylığı ile ilgili azonceoldu’dan Zeynep Uzun’a konuşan İlhan Kesici, "Ben bu görevi tam 24 sene önce yapmıştım yerel yönetimlere ilgi duymadığımı en iyi sen bilenlerdensin." dedi.

İlhan Kesici İBB Başkan adayı olacak mı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
11 Kasım 2018 Pazar 19:03

Ulusal kanal sunucusu Sabahattin Önkibar, ”CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sağ kolu CHP yönetiminden Engin Altay beni aradı, İstanbul’dan en güçlü adaylardan biri İlhan Kesici. Anketlerden o çıkıyor ama onunla birlikte üç isim daha var. Bana isim var dediler öyle bir genel başkan yardımcısı var mı yok mu diye? Var Engin Altay isim veriyorum. Engin Bey ile konuştum beni aradı kendisinin de İstanbul’da bir ilçeye talip olduğu yönünde iddialar vardı? ‘Hayır ben talip değilim’ dedi. İlhan Kesici’nin adı İstanbul’da geçiyor. İstanbul’da 800 bin Sivaslı yaşıyor. Bütün Sivaslılar dernekleri toplantı aday olması için Kesici’ye destek taaddüdünde bulundular." açıklamasında bulundu.

"Ben bu görevi tam 24 sene önce yapmıştım"

İstanbul İBB adaylığı ile ilgili azonceoldu’dan Zeynep Uzun’a konuşan İlhan Kesici, “Sevgili Zeynep Hanım, benim bir şey dememi gerektiren bir durum yoktur.” ifadelerini kullandı. Açıklamasına ek olarak da daha önce Yavuz Donat’a yapmış olduğu bir açıklamayı azonceoldu ile paylaşan İlhan Kesici’nin Yavuz Donat’a “Ben bu görevi tam 24 sene önce yapmıştım yerel yönetimlere ilgi duymadığımı en iyi sen bilenlerdensin.” diyerek adaylıkla ilgili iddiaları yalanladığı görüldü.     

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar