için kaldı

Yıldırım: Hizmette siyaset olmaz

AK Parti’nin İstanbul adayı olan Binali Yıldırım, hizmetin siyaseti olmayacağını, hizmetin insan için olacağını söyledi.

Yıldırım: Hizmette siyaset olmaz
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
26 Mart 2019 Salı 14:11

AK Parti tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen Binali Yıldırım, Habertürk’e seçim çalışmaları hakkında konuştu.

İstanbul’un aynı zamanda Türkiye’yi ekonomik olarak sırtında taşıdığını belirten Yıldırım, “Daha güzel bir gelecek, daha mutlu bir yaşam ve parmakla gösterilen bir şehir görmek isteyen her İstanbullu bana oy verecektir diye umuyorum” dedi

"Memleketin her köşesine elimiz değdi"

Kimsenin kendisine istemediği bir şeyi yaptıramayacağını söyleyen Yıldırım, “Ben İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne istekliyim, bunun için de çok iyi hazırlandım. Bu yavaş konuşmamı isteksiz olduğumu sananlar varsa, bu benim fıtratım. Yaptıklarıma bakarlarsa, konuşmam gibi olmadığını göreceklerdir. Memleketin her köşesine elimiz değdi, İstanbul'a da yaptık ama daha fazlasının yapılması lazım” ifadelerini kullandı.

"Projelerim hayata geçtiğinde trafik devamlı akacak"

Belediye başkanlığı döneminde yapacağı çok şey olduğunu açıklayan Yıldırım, “Trafik İstanbul'un çilesi. Çile olmaktan çıkaracağız. Otoparkla ilgili sorunlar var. Bunun çözümü mümkün. Trafik her zaman olur ama İstanbulluların bilmesini istiyorum, benim projelerim hayata geçtiğinde trafik devamlı akacak” diye konuştu.

"Hizmet insan içindir"

İstanbul’un Türkiye’nin özeti olduğunu belirten Yıldırım, “Hizmette siyaset olmaz. Hizmet insan içindir. Biz de insana hizmet etmeye talibiz. Şu kaldırımda yürüyenlerin kime oy verdiğine bakmam. İnsanlara her türlü hizmeti vermek benim en önemli prensibimdir. Siyasi hayatım boyunca hep bunu yaptım, bundan sonra da yapacağım” ifadelerini kullandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar