Göreve başlayan İmamoğlu: Görüşmelerimizi şeffaf odada yapacağız

Mazbatasını alarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Ekrem İmamoğlu, görevine başladı. İmamoğlu birçok görüşmeyi ‘şeffaf odada’ yapacağın söyledi.

Göreve başlayan İmamoğlu: Görüşmelerimizi şeffaf odada yapacağız
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
18 Nisan 2019 Perşembe 12:26

Çağlayan’daki İl Seçim Kurulu’ndan dün mazbatasını alan Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine bugün başladı.

Saraçhane'deki belediye binasına gelen İmamoğlu, düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

İmamoğlu, şeffaflıkla ilgili çalışmalar yapacaklarını belirterek, “Meclis iradesinin sizde olmamasını zaafiyet olarak gösterseler de bunu bu ülke ve şehir adına fırsata dönüştürmek istiyorum. Şeffaf odamızda her şeyi konuşurken vatandaş bilsin istiyoruz. Teknoloji çağın demokrasi anlayışı için fırsattır. Bizim insanımız demokrasiye fıtrat olarak çok uygun. Özgürlüğü seviyoruz. Son derece radikal kararlar alacağız. Göreceksiniz eksiklerimiz olabilir ama tamamlayacağız.” ifadelerini kullandı

Heyecanının olduğunu söyleyen İmamoğlu, “Elbette heyecanım var ama aklımın önüne geçmez. Meshuliyetimin farkındayım. Eşimle çocuklarımla annemle babamla kucaklaştım. Ortanca oğlum bu binayı ne zaman kütüphane yapacaksın, büyük oğlum otobüslere indirimi sordu.” diye konuştu.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar