için kaldı

Ekrem İmamoğlu’ndan beka açıklaması

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, beka sorunuyla ilgili de, “Benim seçilmemle bir beka sorunu yaşanmaz. Bu mümkün değil." dedi.

Ekrem İmamoğlu’ndan beka açıklaması
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
5 Mart 2019 Salı 21:38

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, katıldığı canlı yayın programında önemli açıklamalarda bulundu. Anketlerle ilgili İmamoğlu, “Ben ölçmeyi seven bir insanım. İş hayatımda bile her zaman ölçmeyi severim, buna önem de veririm. Benim anketlere bakışım bu. Bu konuda oldukça deneyimliyim. Anket firmaları konusunda hep bir tartışma olmuştur ama biz hep mağdur tarafında olan bir siyasi hareketiyiz. Benim hiçbir zaman anketlere bu kadar inanasım gelmemişti. Sokakta nasıl bir diyaloğum varsa bugün anket sayfalarından da önüme onlar dökülüyor. Bir dip dalgası olabilir. Ben bundan çok umutluyum” dedi.

Ekrem İmamoğlu, ‘beka’ sorunuyla ilgili de, “Benim seçilmemle bir beka sorunu yaşanmaz. Bu mümkün değil. Erdoğan’ın zaten çok işi var. Benim seçilmem onun da elini rahatlatır. Diğer işlerle ilgilenir. Eğer ben seçilirsem onun da eli çok rahatlayacak. Toplumda böyle bir şey yok, karşılığı yok bunun. Şu an bir beka sorunu yok. Milli duygular konusunda kimse benimle yarışamaz. Bu bir hakaret olur. Ben zaten üstüme alınmıyorum, dönüp arkama bakıyorum ‘acaba kime söylüyor’ diye” ifadelerini kullandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar