CHP'de Kılıçdaroğlu'na karşı yürüyüş

CHP'nin Maltepe İlçe Örgütü, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu protesto etmek için 'Temiz toplum, temiz siyaset' yürüyüşü başlattı.

CHP'de Kılıçdaroğlu'na karşı yürüyüş
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
8 Şubat 2019 Cuma 14:18

CHP Maltepe İlçe Başkanı Engin Özkan ile 15 kişinin istifasının ardından parti örgütünden bir grup, Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı “Temiz toplum, temiz siyaset” sloganıyla bugün Ankara’ya yürüyüş başlattı.

Ali Kılıç'ın adaylığına tepki gösteren partililer, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adalet Yürüyüşü'nü tamamlayarak miting yaptığı alanda basın açıklaması yaptıktan sonra Anıtkabir'e doğru yürüyüşe geçti.

"Tüm uyarılarımıza rağmen tepkisiz kalındı"

CHP Maltepe İlçe Başkanı Engin Özkan, "Örgütümüz hassasiyet ve taleplerinin aday belirleme sürecinde göz ardı edildiği, son ana kadar yönetim kurulu olarak aday belirleme konusunda yetkili kurullarımıza yapılan tüm uyarılarımıza rağmen tepkisiz kalındığı tarafımızca gözlemlendiğinden, Yerel Seçim Çalışmaları için gerekli olan motivasyonu sağlayamayacağımız konusunda Yönetim Kurulumuz ile mutabakata varmış bulunmaktayız. Bizler için bulunduğumuz makamların Mevkilerin koltukların önemi yoktur. Önemli olan ilkelerimize idaellerimize yakışır şekilde davranmaktır. Yaptığımız değerlendirme sonucunda, karar alma süreçlerinde yaşadığımız sıkıntılar ve hissettiğimiz güvensizlik neticesinde süreç bizleri Yönetim Kurulumla birlikte istifa etme kararını alma noktasına getirmiştir" dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar