için kaldı

CHP ve İYİ Parti bu kez Aydın’da ortak miting düzenledi

CHP lideri Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti lideri Akşener CHP ve İYİ Parti'nin ortak adayı Özlem Çerçioğlu için Aydın'da miting düzenledi.

CHP ve İYİ Parti bu kez Aydın’da ortak miting düzenledi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
7 Mart 2019 Perşembe 16:43

Sadece Türk bayrakları taşındığı mitingde ilk sözü Özlem Çerçioğlu aldı. Çerçioğlu, "Artık daha güçlüyüz, CHP ve İYİ Parti ile birlikte kol kola Aydın’a yatırım yapmaktan gurur duyuyorum.

Biz Aydın’da bütün büyük projelerimizi sizler ile beraber yaptık. Düşüncenizi almadan hiçbir şey yapmadık. Biz Aydın’ı sizinle beraber yönetiyoruz. Efeler de Fatih kardeşim ile beraber çok büyük işler yapacağız. En büyük desteği çiftçimize, köylümüze, üreticimize verdik. Neden? Üreten bir Aydın olmak için." diye konuştu.

Akşener'den Erdoğan'a terörist yanıtı

Çerçioğlu’nun ardından kitleye seslenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise Erdoğan’ın sorduğu soruya yanıt verdi. Akşener, Erdoğan’ın ‘Kürdistan’ dediği açıklamaları, Oslo açıklamalarını gösterdi.

Ayrıca Akşener, "18 milyona terörist dedi, yüzüne vurunca bozuldu… Bu aziz Türk milletinin evlatları, bizler Cumhur İttifakı’na oy veren herkesi kardeşimiz görürüz. Bana “bu kadın” dedi ya, ben ona “bu adam” demeyeceğim. Sayın Erdoğan’a kulak asmayın, o bir çukur kazıyor, bizi içine düşürmeye çalışıyor. Bu bir yerel seçim. Biz oylanmayacağız, şehrinize kim hizmet ediyorsa ona oy vereceksiniz. İstanbul, Ankara gidiyor asabiyet ondan…" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'ndan varlık kuyruğu yorumu

Akşener'in ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu konuştu.

"Öncelikle AKP ve MHP’li kardeşlerime seslenmek isterim. Şu soruyu vicdanınıza sorun 17 yıldır tek başına memleketi yönetiyor. İstedikleri kanunu, kararnameyi çıkardılar. İstediklerini bakan, vali, rektör yaptılar. İstediği Saray’da oturdu. Ne derse her şey var. Bunları AKP’li ve MHP’li kardeşlerimin oyuyla yaptı. 17 yılın sonunda milleti soğan kuyruğuna mahkum etti. Bunu düşünün." diyen Kılıçdaroğlu'nun varlık kuyruğu yoruma ise şöyle:

"Bir de adına varlık kuyruğu diyor. O varlık kuyruğu olsa sen millete bırakır mısın? Önce sen girersin, senin yakınların girer o kuyruğa. Senin MAN Adası’nda şirketin yok mu? 1 kuruş vergi ödememek için. Siz kefen parası almak için vergi ödersiniz bunlar milyonları götürdüler vergi vermediler.

Siz su içerken, kefen bezi alırken, dolmuşa binerken vergi veriyorsun, birileri kürkte vergiyi sıfırlıyor. Saray sosyetesi kürkü vergisiz almak istiyor da ondan."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar