CHP’den Siverek'te tartışılan aday

CHP 16 belediye başkan adayını daha açıkladı. Adayların içinde yaptığı açıklamalarla gündeme gelen ve askerlerin selam gönderdiği Mehmet Fatih Bucak da bulunuyor. Bucak Şanlıurfa Siverek'ten aday olarak gösterildi.

CHP’den Siverek'te tartışılan aday
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
7 Şubat 2019 Perşembe 11:06

Cumhuriyet Halk Partisi yerel seçimler için 16 adayını daha açıkladı. Belirlenen adaylar Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun tarafından açıklandı. Buna göre partinin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Adıgüzel yapılırken, Şanlıurfa Siverek'te Mehmet Fatih Bucak, Muğla Bodrum'da Mustafa Saruhan, Ankara'nın Etimesgut ilçesinde ise Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik aday gösterildi.

Bodrum tartışması sona erdi

Bodrum Belediye Başkan adaylığı için işbirliği kapsamında İYİ Parti ile yapılan görüşmeden sonuç alınmayınca, iki parti de kendi adayını gösterme kararı almıştı. PM'de Kılıçdaroğlu'na verilen yetki sonrası, Mustafa Saruhan belediye başkan adayı olarak gösterildi.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 9 yıllık Mehmet Kocadon dönemi sona eriyor. Geçtiğimiz haftalarda yapılan CHP Parti Meclisi (PM) toplantısında Kocadon’un 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde aday gösterilmesi reddedilmişti. Kılıçdaroğlu, Mustafa Saruhan'ın belediye başkan adaylığı için aday gösterdi.

Siverek'te Fatih Bucak aday gösterildi

Şanlıurfa Siverek'te Mehmet Fatih Bucak CHP’nin belediye başkan adayı oldu.  Daha önce MHP'den aday olan Bucak adaylığını "Biz seçime de gelmiyoruz bunu bil ben ölmeye geliyorum babayiğit olan çıksın karşıma." sözleriyle açıklamıştı.

Rütbeli bir askerin koğuşta acemi erlere yürüyüş yaptırarak Şanlıurfa Siverek Belediye Başkan Adayı Fatih Bucak'a selam gönderdiği görüntüler çok konuşulmuştu.

 

İşte CHP'nin 16 adayı

CHP'nin açıklanan adayları şöyle:

Adana Karataş - Mehmet Yıldız

Ankara Etimesgut - Celal Çelik

Antalya Kaş - Hayri Süt

Hatay Arsuz - Asaf Güven

Hatay Kumlu - Rıfat Akkuyu

Isparta Yalvaç - Erkan Ünal

İstanbul Maltepe - Ali Kılıç

İstanbul Silivri - Özcan Işıklar

İzmir Bayraklı - Serdar Sandal

Konya - Halkapınar - Ahmet Özkaya

Konya Taşkent - Hilal Ülkü Türedi

Muğla Bodrum - Mustafa Saruhan

Muş Bulanık - Fikret Hamarat

Ordu Büyükşehir - Mustafa Adıgüzel

Samsun Bafra - Kemal Bütüner

Şanlıurfa Siverek - Mehmet Fatih Bucak

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar