Canan Kaftancıoğlu'dan Twitter açıklaması

Kübra Par'ın sunumuyla Habertürk ekranlarında yayımlanan Kübra Par'la Açık ve Net programına CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu konuk oldu.

Canan Kaftancıoğlu'dan Twitter açıklaması
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
20 Nisan 2019 Cumartesi 20:51

Geçmiş dönemde Twitter hesabı üzerin yaptığı paylaşımlarla ilgili açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “İl başkanı olduğu dönemden itibaren geçmiş dönemde atmış olduğum tweetlerim konuşulurken veya sonrasında manşetlerden inmeyen istifalar özellikle belli yayın organları tarafından sürekli ve sürekli olarak gündeme getirilirken ben ve Cumhuriyet Halk Partisi yönetimi olarak kulağımızı tıkamış olarak çalışıyorduk. O yüzden bir işi görevi yaparken hiçbir zaman bu iş köprüden önce son sıkış diye ya da şahsım nedeniyle öncelemedim. Ben sadece işimin görevimin gereklerini kulağımı tıkayarak onları yaptım." ifadelerini kullandı.

"Ekrem İmamoğlu'nun Yasin okuması beni rahatsız etmedi"

Sahici samimi, olduğu gibi görünen, göründüğü gibi davranan inandığı şeyin mücadelesini veren kim olursa olsun yaptığı şey beni rahatsız etmez. Ekrem İmamoğlu'nun Yasin okuması beni rahatsız etmedi. İmamoğlu ben orada Yasin okuyayım da muhafazakarlar bana oy versin diye okumadı. İmamoğlu'nun geçmişinden bugüne kadar getirdiği, kendi siyasi çizgisi, aile ve yaşantısıyla o da Ekrem İmamoğlu'nun kendi doğalıydı.

"YSK'nın bu gerekçelerle seçimi iptal etmesi hiç mümkün değildir"

YSK'nın kararını YSK verecektir. İstanbul'da bir sonraki yerel seçim 5 sene sonra olacaktır. Biz seçimleri bitirdik, Ekrem İmamoğlu hizmete başladı. 5 sene sonra seçim olacak vatandaş kararını verecektir. YSK'da hukukçular var. Bu kadar hukuksal olmayan dilekçe ile iptal edilmek hukuki değildir. YSK'nın bu gerekçelerle seçimi iptal etmesi hiç mümkün değildir. 


Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar