için kaldı

Binali Yıldırım İstanbul ekibini kuruyor

AK Parti’nin İstanbul adayı olması beklenen TBMM Başkanı Yıldırım, İstanbul’un bazı ilçe belediye başkan adaylarını belirlemek istedi. Kendine yakın bürokratları istifa ettirdi.

Binali Yıldırım İstanbul ekibini kuruyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
8 Aralık 2018 Cumartesi 17:25

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayı olmasına kesin gözüyle bakılan TBMM Başkanı Binali Yıldırım hazırlıklara başladı.

Sözcü'den Veli Toprak'ın haberine göre genel merkezin planladığı bazı ilçe adaylarına karşı çıkan ve “Benim bazı ilçelerle ilgili önerim var” diyen Yıldırım, kendine yakın bürokratları da istifa ettirdi. Yıldırım'ın yeğeni olan Cem Murat Yıldırım, Ulaştırma Bakanlığı Tehlikeli Mal ve Kombine Taşımacılık Düzenleme Genel Müdürlüğü görevinden istifa etti.

Cem Murat Yıldırım'ın İstanbul'un ilçelerinden birinde belediye başkan adayı gösterileceği öğrenildi. Yeğen Yıldırım, Binali Yıldırım ile birlikte siyaset yapacak. AK Parti genel merkezinin hazırladığı 39 ilçedeki aday adayları konusunda Binali Yıldırım'ın itirazları bulunuyor. Bazı ilçelere isim öneren Yıldırım'ın bu taleplerinin de değerlendirildiği öğrenildi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar