için kaldı

Belediyeyi devraldığı ilk gün haciz geldi!

Samsun’un Atakum Belediye Başkanı seçilen CHP'li Cemil Deveci, belediye başkanlığını devraldığı ilk gün haciz sürprizi yaşadı.

Belediyeyi devraldığı ilk gün haciz geldi!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
9 Nisan 2019 Salı 16:05

Samsun’da 31 Mart Yerel Seçimleri sonucu Atakum Belediye Başkanı seçilen Avukat Cemil Deveci, düzenlenen devir teslim töreni ile belediye başkanı mührünü ve makamı devraldı. Deveci, göreve başlamasının ilk saatlerinde, önüne gelen haciz dosyası ile kötü bir sürpriz yaşadı.

Göreve başlamasının üstünden henüz birkaç saat geçmişken önüne gelen icra dosyası ile şok olan Deveci, Atakum Belediyesi’ne icra takibi başlatmış bir şahsın, kamulaştırmadan el atmadan kaynaklı icra takibi dosyası açtırdığını ifade etti.

Hukuksal süreç ile alakalı gerekli işlemlerin yapılacağını belirten Başkan Cemil Deveci, “Hizmete başladığımız ilk dakikalarda böyle bir icra takibi ile karşılaşmak üzücü bir durum. Bir enkaz devralacağımızı biliyorduk ancak ilk günden de böyle durumla karşılaşacağımızı tahmin etmemiştik. Gerekli tüm işlemlerin başlatılması için arkadaşlarımız çalışmalara başladılar,” dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar