için kaldı

Bahçeli seçim gezilerine başlıyor

MHP lideri Devlet Bahçeli seçim gezilerine başlıyor. Bahçeli’nin bugün başlayacağı gezilerinin ilk durağı Bilecik’in Söğüt ilçesi olacak.

Bahçeli seçim gezilerine başlıyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
10 Mart 2019 Pazar 10:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan mitinglerine devam ederken Cumhur İttifakı'nın diğer ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise mitinglerinin startını bugün veriyor.

Bahçeli, Osmanlı'nın doğduğu yerde

Bahçeli’nin ilk durağı Osmanlı Beyliği’nin ilk başkenti olan Söğüt olacak. İttifak çalışmalarında Ahlat ve Söğüt gibi tarihi anlamı ile öne çıkan ilçelerde Cumhur İttifakı’nın kazanması için harekete geçilmişti. Bu kapsamda Türklere Anadolu’nun kapısının ilk açıldığı yer olan Ahlat ayrıca yeni bir Cumhurbaşkanlığı Köşkü de yapılması nedeniyle Ahlat AK Parti’ye bırakılmıştı. Söğüt ise MHP’ye bırakılmıştı.

Ortak miting haftaya

Bahçeli, Söğüt’te halka hitap edecek. Daha sonra Eskişehir’e geçecek olan Bahçeli, seçime kadar Anadolu’yu gezecek. Bahçeli bu hafta sırasıyla, Ankara, Yozgat, Kırıkkale, Kastamonu, Çankırı, Aksaray, Nevşehir, Zonguldak ve Manisa’da açık hava toplantıları gerçekleştirecek. 17 Mart’ta da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İzmir’de Cumhur İttifakı’nın ortak mitinginde halka hitap edecek.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar