için kaldı

AK Parti’den seçimler için özel strateji

AK Parti 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için özel bir strateji izliyor. AK Parti Türkiye'yi 7 ayrı bölgeye ayırdı ve her bölge için ayrı stratejiler yapıyor.

AK Parti’den seçimler için özel strateji
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
16 Ocak 2019 Çarşamba 09:13

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde partiler çalışmalarında devam ediyor. Birçok ilde adaylar açıklanırken netleşmeyen yerler de var.

 AK Parti 31 Mart için özel bir yol deniyor. Sabah’ta yer alan habere göre, AK Parti seçim stratejisi kapsamında Türkiye'yi 7 ayrı bölgeye ayırdı ve her bir bölge için AK Parti Genel Merkezi'nden 7 isim görevlendirildi. Bu isimler birkaç aydan beri sahada çalışma yürütüyor. Kapı kapı gezen, illerdeki esnafla sivil toplum örgütleriyle biraya gelerek nabız yoklayan ekipler, illerin bölgelere göre fotoğrafını çekti. Her ilin gerek altyapı gerek üst yapı başta olmak üzere ihtiyaçları belirlendi, buna göre de seçim vaatleri hazırlandı.

AK Parti öncelikli olarak 81 il için bugüne kadar yaptığı hizmetlerin yer aldığı kitapçıklar bastıracak. Yine her ile özel vaatlerin yer aldığı ve belediye başkan adaylarının tanıtıldığı broşürler basılacak. AK Parti'nin öncelikli hedefi ise marka şehirler oluşturmak. Bunun için her ilin tarihine de uygun mimari yapıların yer aldığı projelerle vatandaşın karşısına çıkılacak.

Belediye başkan adayları AK Parti'nin projelerinin yanı sıra kendi projelerini ortaya sunacak. AK Parti'nin 31 Ocak'ta Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacak olan manifestosunda da yapılacak hizmetlerin genel çerçevesi çizilecek. AK Parti seçim kampanyasını 1 Şubat'ta başlatacak.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar