için kaldı

Ekrem İmamoğlu’ndan seçim kararı!

CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu’nun 23 Haziran’a kadar hiçbir polemiğe girmeme kararı aldığı belirtildi.

Ekrem İmamoğlu’ndan seçim kararı!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
13 Haziran 2019 Perşembe 09:01

Yenilecek olan İstanbul seçimlerinde CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu seçim çalışmalarına devam ediyor. Cumhuriyet'ten Mahmut Lıcalı'nın haberine göre, Ekrem İmamoğlu’nun kalan süre içerisinde yalnızca vaatlerini anlatacağı, bunun dışındaki hiçbir tartışmaya yanıt vermeyeceği; herhangi bir konuda yanıt verilmesi gerekirse CHP Genel Merkezi’nin gerekli açıklamayı yapacağı belirtildi.

CHP içinde hazırlanan haftalık bilgilendirme raporunda düşük seviyeli tartışmaları muhatap almayarak cevap verilmemesi gerektiği de vurgulandı.

Habere göre, CHP’de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul seçimine kalan 10 günlük kısa süre içerisinde asla polemiğe girilmemesini istediği öğrenildi.

Bu konuda kurmaylarını sık sık uyardığı belirtilen Kılıçdaroğlu’nun İstanbul’daki çalışmaları yürüten ekibe de kalan sürede seçmenlere yalnızca vaatlerin anlatılması gerektiğini söylediği ifade edildi.

Kılıçdaroğlu’nun İmamoğlu ile de polemikten uzak durulması ve yalnızca kampanyaya odaklanılması konusunda görüşerek uyarı ve önerilerini dile getirdiği ifade edildi.

CHP milletvekilleri ve örgütlerine gönderilen haftalık bilgilendirme raporunda da polemikten uzak durulmasına ilişkin yeni bir not yer aldı.

Raporda 'Tek cevap ‘Muhatap almıyoruz’ olmalıdır' başlığı altında, "Her açıklamaya, herkese ve her soruya cevap verilmemeli. Düşük seviyeli söylemlerle ilgili sorulara muhatap almayarak cevap verilmeli. Muhatap almamak çoğu zaman en güzel cevaptır. Muhatap almadığımız ya da o seviyeye inmeyeceğimiz dile getirilmeli. Zira o tarz söylemlerde bulunan insanların amaçları bizleri o polemiğe sokmaktır, amaçlarına ulaştırmamak için verilecek tek cevap ‘muhatap almıyoruz’ olmalıdır" ifadelerine yer verildi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar