Kadınlara özel AVM Zeruj Port ne zaman, nerede açılacak? Zeruj Port'un sahibi kim?

Türkiye’nin kadınlar özel ilk AVM'ai Zeruj Port açılıyor. Peki ya Kadınlara özel AVM Zeruj Port ne zaman, nerede açılacak? Zeruj Port'un sahibi kim?

Kadınlara özel AVM Zeruj Port ne zaman, nerede açılacak? Zeruj Port'un sahibi kim?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
12 Mayıs 2018 Cumartesi 09:18

İstanbul’da daha önce benzeri görülmemiş bir alışveriş merkezi açılıyor. Kadınlara özel olarak açılacak olan alışveriş merkezinin detayları merak ediliyor. Zeruj Port adıyla açılacak olan AVM 'Dünyanın ilk kadın ve muhafazakar AVM’si' ve 'içinde ezan okunan AVM' olarak tanıtılıyor.

Kadınlara özel AVM Zeruj Port ne zaman, nerede açılacak?

İlk kadın AVM’si Zeruj Port gelecek hafta Zeytinbunu Kazlıçeşme’de anneler gününde açılışı yapılacak. 11-13 Mayıs tarihlerinde yapılacağı duyurulan dev açılışta Alişan ve Ebru Yaşar’ın konser vereceği belirtiliyor.

Zeruj Port'un sahibi kim?

Kadınlar özel alışveriş merkezi Zeruj Port’un sahibi Zehra Özkaymaz. Daha önce Tekstil Port adıyla açılmak istenen Zeruj Port için Zeytinburnu’nda bina satın alan Zehra Özkaymaz, alışveriş merkezinin içinde 5 vakit ezan okunacağı bilgisini verdi. Zeruj Port ismi lakabı olan Zeruj adıyla oluşturduğu kimlikle düzenlediği 'muhafazakar moda festivalleri' ile tanınıyor. Zeruş Port’ın içinde toplamda 126 mağaza bulunması planlanıyor. Alışveriş merkezinde sadece kadın ve çocuk ürünleri yer alacak. Erkek giyime dair hiçbir ürün bulunmayacak. Bu özelliği ile 'Türkiye'de ve dünyada bir ilk' olduğu ifade ediliyor. Kadınların rahat bir şekilde alışveriş yapması için' böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini söyleyen Özkaymaz, özellikle muhafazakar kesimin bu türden bir AVM’ye ihtiyacı olduğunu dile getiriyor. AVM’de pek çok tasarımcı da bulunacak. Zeytinburnu’nda ‘Muhafazakar kadına özel AVM’, TBMM Başkanı Kahraman'ın kızına ait olduğu söylenen Modanisa'nın işbirliğiyle açılıyor.

Zeruj.com adlı internet sitesinde “Türkiye’nin ilk muhafazakar organizasyonu” olarak kendisini tanıtan Zeruj, misyonunu “Globalleşen ve internetin hakim olduğu dünyada ev hanımlarını, gençleri ve çocukları ortak keyifli vakit geçirme adresinde buluşturmak” ve vizyonunu ise “Yenilikçi, üretici, sorumlu ve keyifli yaklaşımla sosyal sorumluluk bilincini kadın gücüyle destekleyerek lider bir mutluluk organizatörü olmak” olarak tanımlıyor.  AVM’de yer alan mağazalar içinde birçok lüks giyim mağazasının yanı sıra, tesettür mağazaları, ev eşyaları, züccaciye, elektronik aletler, gelinlik, çeyizlik vb. ürünler satan mağazalar yer alıyor. Zehra Özkaymaz, “Burada diğer AVM’lerden farklı olarak yüksek sesli müzikler olmayacak ve yeme- içme bölümümüzde Türk yemekleri yer alacak. Kadınlar eşleri ve çocuklarıyla birlikte burada rahatça alışveriş yapabilecek” diyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

merve En beğenilen yorum
Adresi tam olarak öğrenebilirmiyim
Nezahat Erdogan
Adresi tam olarak alabilirmiyim.