Eskişehirli öğrenciler tasarımın geleceğini Yıldız Entegre ile çevrimiçi etkinlikte masaya yatırdı

Eğitime verdiği desteği aralıksız sürdüren Yıldız Entegre, Eskişehir Teknik Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü öğrencileri ile çevrimiçi etkinlikte bir araya geldi.

Eskişehirli öğrenciler tasarımın geleceğini Yıldız Entegre ile çevrimiçi etkinlikte masaya yatırdı - Sayfa 1

Orman ürünleri alanında Türkiye’nin lider, dünyanın önde gelen şirketleri arasında yer alan Yıldız Entegre, geleceğin mimar, iç mimar ve tasarımcıları olan üniversite öğrencileriyle buluşmalarına çevrimiçi etkinliklerle devam ediyor. Salgın sebebiyle öğrencilerin ve çalışanların sağlıklarını riske atmamak adına tesislerinde ziyaretçi ağırlamaya ara veren şirket, Eskişehir Teknik Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü öğrencileriyle çevrimiçi platformda bir araya geldi.

1 4
 
Eskişehirli öğrenciler tasarımın geleceğini Yıldız Entegre ile çevrimiçi etkinlikte masaya yatırdı - Sayfa 2

100 öğrencinin üzerinde katılım sağlanan etkinlikte, Yıldız Entegre’nin doğaya karşı duyduğu sorumlulukla üretimini gerçekleştirdiği ürünler tanıtılırken, bu ürünlerin yaşam alanlarındaki kullanımıyla ve yeni trendlerle ilgili bilgiler paylaşıldı. Aynı zamanda toplantıda Eskişehir Teknik Üniversitesi öğrencilerinin tasarım süreçleri ve sektörle ilgili merak ettikleri sorular da alanında uzman kişiler tarafından yanıtlandı.

2 4
 
Eskişehirli öğrenciler tasarımın geleceğini Yıldız Entegre ile çevrimiçi etkinlikte masaya yatırdı - Sayfa 3

‘’ Geleceğin mimar, tasarımcı ve iç mimarlarını desteklemek bizim için büyük bir gurur kaynağı’’

Bundan sonraki süreçte öğrencilerle daha sık bir araya gelmek istedikleri ifade eden Yıldız Entegre Satış, Pazarlama ve İhracat Direktörü Selçuk Ormancı, “Yıldız Entegre olarak, tasarım, mimari, eğitim ve inovasyon önem verdiğimiz konular arasında yer alıyor. Uzun yıllardır üniversite öğrencileriyle bir araya geliyoruz. Geleceğin profesyonellerini bugünden desteklemek, onların iş hayatlarında en büyük partnerleri olacağımızın bilgisini paylaşmak bizleri çok mutlu ediyor. Pandemi dolayısıyla yeni düzene çevik bir şekilde adapte olarak öğrencilerle buluşabileceğimiz çevrimiçi etkinlikler organize ediyoruz.

3 4
 
Eskişehirli öğrenciler tasarımın geleceğini Yıldız Entegre ile çevrimiçi etkinlikte masaya yatırdı - Sayfa 4

Bu kapsamda çevrimiçi düzenlediğimiz etkinliğe Eskişehir Teknik Üniversitesi öğrencilerinin yoğun ilgili göstermesinden dolayı büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Çevrimiçi toplantımızda öğrencilere tüm iş hayatları boyunca Yıldız Entegre’nin kapılarının sonuna kadar kendilerine açık olduğunu ve projelerine değer katmak için yanlarında olacağımızı anlattığımıza inanıyorum. Bu görüşmeler sayesinde öğrencilerin sektörü yakından tanımasını ve mesleki hayatlarındaki gelişimlerine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Önümüzdeki dönemde üniversite öğrencileriyle buluşmalarımıza devam etmeyi planlıyoruz” şeklinde konuştu.

4 4