Tutkulu bir cinsellik için yapılması gereken 5 şey

Daha tutkulu bir cinsel hayat istiyorsanız bu durum artık hayal değil. Direkt cinsellik yaşamadan önce mutlaka yapmanız gereken birkaç önemli ipucu var. İşte mutlu ve tutkulu bir cinsellik yaşamanız için yapılması gereken 5 şey…

Tutkulu bir cinsellik için yapılması gereken 5 şey - Sayfa 1

Cinsel ilişkide tutkuyu artırmak açısından öncesinde yapılması gerekenler oldukça önemlidir. Birazdan vereceğimiz detaylar, hem siz hem de partneriniz için oldukça kritik detaylar...

1 6
 
Tutkulu bir cinsellik için yapılması gereken 5 şey - Sayfa 2

Uzun süren göz teması çok önemli

Cinsel ilişkinizin daha tutkulu hale gelmesi için ilk adım olarak partnerinizle birbirinizin gözlerinin içine bakın. Onu ne kadar istediğinizi gözlerinizle anlatın. Sıcak bir gülümseme, minik öpücükler, göz göze bakışmalar. Partneriniz bundan çok etkilenecek.

2 6
 
Tutkulu bir cinsellik için yapılması gereken 5 şey - Sayfa 3

Negatif enerjiyi yatağınıza taşımayın

Yorucu ve sıkıntı bir günün ardından yatağa geçmeden önce muhakkak rahatlamanız gerektiğini unutmayın. Negatif düşünceleri yatak odanızın dışında bırakın ve partnerinizin de aynı şekilde davranmasını sağlayın. Bu konuda sizden daha gerginse onu rahatlatmak için birkaç güzel söz söyleyebilir ve masaj yapabilirsiniz. Mutlu düşünceler, seksi de daha arzu dolu hale getirecektir.

3 6
 
Tutkulu bir cinsellik için yapılması gereken 5 şey - Sayfa 4

Fantezilerinizi birbirinize anlatmaktan çekinmeyin

Sağlıklı bir ilişkide fantezilere oldukça önem verilir. Güzel ve tutkulu bir cinsel hayat aynı zamanda mutlu bir evliliğin ve birlikteliğin anahtarıdır. Fantezi kurma konusunda kötü olduğunuzu düşünüyor ya da bundan çekiniyorsanız, tüm bu düşünceleri kafanızdan atın. Partnerinizle yatak odanızda özgür olduğunuzu ve seksten zevk almak için sizi engelleyen hiçbir şey olmadığını unutmayın.

4 6