için kaldı

Tivibu neden açılmıyor? Tivibu kod sorunu nasıl çözülür? Tivibu erişim sorunu neden oldu?

Tivibu kullanıcıları canlı yayının bir anda kesilmesinin ardından Tivibu neden açılmıyor? Tivubu kod sorunu nasıl çözülür? Tivibu erişim sorununun ne olduğunu araştırmaya başladı. Peki ya Tivibu’nun sorunu çözüldü mü?

Tivibu neden açılmıyor? Tivibu kod sorunu nasıl çözülür? Tivibu erişim sorunu neden oldu?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
3 Mayıs 2018 Perşembe 10:57

Tivibu kullanıcıları ara sıra olduğu gibi Tivibu erişim sorunu yaşadı ancak sorunun hemen çözülmesi beklenirken sorun giderilmedi. Kullanıcıların çoğu kendi cihazlarından kaynaklı olduğunu düşündü ancak sorunu tüm Tivibu kullanıcıları yaşadı. Peki ya Tivibu neden açılmıyor? Tivubu kod sorunu nasıl çözülür? Tivibu erişim sorunu nasıl çözülecek?

Tivibu neden açılmıyor?

Roma-Liverpool maçının yayıncısı olan Tivibu kullanıcıları ekranlarında bir anda hata ile karşılaştı. Hata kodu görenler belirtilen talimatları uygulasa da düzelmeyince 444 5 375 nolu telefon numarası ile Tivibu müşteri hizmetlerini aramak istediler ancak bu numaraya da hiçbir bağlantı kurulamadı. Tivibu sorunuyla ilgili olarak Türk Telekom Tivibu’dan henüz düzeltildi açıklaması yapılmadı. Tivibu kullanıcıları ise sosyal medya hesapları üzerinden Tivibu'ya erişemediklerini dile getiren paylaşımlarda bulundu.

Akşam saatlerinde görülen Tivibu erişim sorunu hala devam ediyor. Tivibu uygulaması çalışmıyor. Aynı zamanda Tivibu ev ve Tivibu web' de açılmıyor. Sorun Türk Telekom kaynaklı olduğu düşünülüyor. Türk Telekom' un Tivibu hizmetinde genel bir sorun nedeniyle bazı kullanıcılar erişim yapamadı. Tivibu sorunu bölgesel olarak görüldü. Bazı kullanıcılar maç izlerken yayının kesildiğini belirtti.

Tivibu Erişim Sorunu Neden Oldu?

Tivibu' nun erişim sorunu port kaynaklı veya yoğun kullanıma dayalı olabilir. Yani net bir cevap bulunmuyor. Ama sorunun Türk Telekom kaynaklı olduğu tahmin ediliyor.

Tivibu Erişim Nasıl Sağlanır?

Tivibu uygulamasında sorun yaşayanlar web üzerinden denemeleri önerilir. Ya da tam tersi sorunla karşılaşanlar. DNS adresleri denenebilir. VPN uygulaması üzerinden de denenilebilir.

Tivibu cihazının fişini prizden çıkarıp biraz bekleyip tekrar takınız. Cep telefonda sorun yaşıyorsanız telefonu kapatıp açınız. Farklı bir internet ağından girip deneyiniz. Sinyal yok gibi bir hata ile karşılaştıysanız genel adımları deneyiniz. Aldığınız hata mesajı ile yorum bırakınız.

Tivibu açılış ekranında kalıyor ise güç bağlantısını çıkarıp takınız. Kablo kontrolü yapınız. Sinyal yok hatası içinde yine fişi çıkarıp takınız ve kırmızı tuşa basıp kaynağı seçiniz. Donma yaşıyorsanız internet hızınızı kontrol ediniz. Tivibu yayınını çanak antenle alıyorsanız hava şartları nedeniyle sorun yaşıyor olabilirsiniz. Bunun dışında çanak anteninde sorun olabilir. Bazende kablo kaynaklı olabiliyor. Örnek ek kablolar.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar