için kaldı

Storytel nedir, nasıl çalışır, nasıl abone olunur? Storytel indir

Son zamanlarda popülerliği artmaya başlayan yeni bir uygulama olan Storytel hakkında detayları sizler için araştırdık. Storytel nedir, nasıl çalışır, nasıl abone olunur? Storytel İOS, Android indir..

Storytel nedir, nasıl çalışır, nasıl abone olunur? Storytel indir
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
16 Temmuz 2018 Pazartesi 12:13

Storytel; akıllı telefonundaki en iyi kitap deneyimi hizmeti olarak bilinen uygulama. Uygulamanın en önemli özelliği sesli olması. Sesli kitaplarını internet üzerinden streaming özelliği ile dinleyebilir ya da kitapları cihazına indirip çevrimdışı modda internet bağlantısına ihtiyacınız olmadan da kitaplığına erişebiliyorsunuz. Dinleme ve okuma, yalnızca akıllı telefonunuzdaki veya tabletinizdeki uygulama aracılığıyla yapılıyor.

Nasıl abone olabilir?

Storytel uygulamasına abone olduğunuzda siz sonlandırmadığınız sürece her ay yenilenir. Storytel aboneliği ilk 14 gün ücretsizdir. Aboneliğini doğrulamak için e-mail adresine bir e-mail gönderilecektir. Aboneliğinizi www.storytel.com.tr adresinden hesabınıza ulaşarak; Google Play veya Apple hesabınızı kullanarak Storytel uygulaması içinden abone olduysanız, bu hesaplarınızın ayarlarından iptal edebilirsiniz. Uygulamamızı kullanmak için önce bir hesap oluşturarak üye olman ve daha sonra aboneliğini başlatmanız gerekir. Bu işlemleri www.storytel.com.tr adresinden yapabileceğin gibi iOS veya Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletinde uygulamayı kullanarak hesap oluşturabilir; aboneliğini Apple (App Store) veya Google Play (Google Play Store) hesabını kullanarak başlatabilirsiniz.

Storytel hesap oluşturma

Eğer internet sitesinden hesabınızı oluşturduysanız, üyelik koşullarını okuyup kabul ettikten sonra “Hesap oluştur” butonuna tıkladığınızda ödeme bilgilerini gireceğin sayfaya ulaşacaksınız. Buradan ödeme bilgilerini girerek aboneliğinizi başlatabilirsiniz. Uygulama içinden abone olmak içinse oluşturduğun hesaba uygulama üzerinden giriş yapıp, menüdeki “Hesap Ayarları” bölümüne girip “Aboneliğini yönet” butonuna tıklaman gerekir.

Storytel abonelik ücreti

Storytel'in abonelik modeli tek çeşittir. Storytel aboneliği, aboneye Storytel kütüphanesine sınırsız erişim ve kullanım hakkı sağlar. Abonelik fiyatı Apple veya Google Play hesaplarını kullanarak abone olursanız aylık 29,99 TL, internete özel kampanyamızdan faydalanarak web sitesinden abone olduğunuz taktirde aylık 24,99 TL'dir.

Storytel indirme

iPhone veya iPad kullanıyorsan uygulamamızı App Store'da bulabilirsin. Android akıllı telefon veya tablet kullanıyorsan, uygulamamızı Google Play Store'da bulabilirsin. Storytel uygulamasını cihazına indir, e-mailin ve şifrenle uygulamaya giriş yap.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar