Sapık milyarder Jeffrey Epstein'in hapisteki sırrı ortaya çıktı

ABD'de "seri seks avcısı" olarak tanımlanan Jeffrey Epstein'in ölümüne dair iddialar gündeme bomba gibi düştü. Fakat yankıları devam ediyor, Epstein'in hapishanedeki planları ortaya çıktı.

Sapık milyarder Jeffrey Epstein'in hapisteki sırrı ortaya çıktı - Sayfa 1

Aralarında reşit olmayan kız çocuklarının da bulunduğu çok sayıda kişiye cinsel tacizde bulunmak ve seks amaçlı insan kaçakçılığı yapmakla suçlanan Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in Cumartesi günü hücresinde ölü bulunması, komplo teorilerini de beraberinde getirdi.

1 30
 
Sapık milyarder Jeffrey Epstein'in hapisteki sırrı ortaya çıktı - Sayfa 2

Aralarında ABD Başkanı Donald Trump, Prens Andrew ve eski ABD Başkanı Bill Clinton'ın da bulunduğu çok sayıda nüfuzlu kişiyle yakın ilişkisi olduğu belirtilen Epstein'in New York'taki hücresinde kendini asarak intihar ettiği açıklanmıştı.

2 30
 
Sapık milyarder Jeffrey Epstein'in hapisteki sırrı ortaya çıktı - Sayfa 3

New York'taki federal savcılar 2002-2005 yılları arasında New York'taki evi ve Florida'daki malikanesinde aralarında 14 yaşındaki kız çocuklarının da bulunduğu reşit olmayan kişilerle para karşılığı cinsel ilişkiye girdiğine dair suçlamalar içeren iddianameyi geçen ay yeniden gündeme getirdi.

3 30
 
Sapık milyarder Jeffrey Epstein'in hapisteki sırrı ortaya çıktı - Sayfa 4

Epstein'e 2007'de de benzer suçlamalar yöneltilmişti. Savcılıkla anlaşan ve fuhuş suçlamasını kabul eden Epstein, olası bir ömür hapis cezası yerine 13 ay hapse mahkum olmuştu.

4 30