Sahneden düşen robot kendine gelir gelmez bakın neyi sordu!

Akdeniz Bilişim Zirvesinde sahneden düşen insansı robot Mini Ada onarıldı. Mini Ada'yı "robot arkadaşları" ziyaret etti. Robot Mini Ada kendine gelir gelmez Konyaspor'un durumu ve Şeb-i Arus törenlerini sordu.

Sahneden düşen robot kendine gelir gelmez bakın neyi sordu!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
11 Aralık 2018 Salı 15:11

Konya'da üretilen insansı robot Mini Ada, Antalya'da düzenlenen 4. Akdeniz Bilişim Zirvesinde dans etmesi beklenirken sahneden düşmüştü. Konya'ya getirilen robot mühendisler tarafından onarıldı.

Robot arkadaşları tarafından ziyeret edildi!

Yapılan açıklamada, insansı robotun tedavisi ve devamındaki süreç mizah kullanılarak anlatıldı.

Paylaşılan video ve fotoğraflarda robotun diğer robotlar tarafından hasta yatağında ziyaret edildiği görülerek, "İlk uygulanan tedavi sürecinden sonra diğer robot arkadaşları tarafından ziyarette bulunulan robotumuza, Konyamızın yerli ürünleri çikolata, süt, mevlana şekeri, etli ekmek, çiçekler, akü ve işlemciler hediye edildi. Robotlar ile koyu bir sohbette bulunan Mini Ada'nın kendine gelir gelmez sorduğu ilk soru ise Konyaspor'un durumu ile Şeb-i Arus Törenleri oldu. Geçmiş olsun dileklerini kabul eden ve kendisine sunulan hediyelere kahkahalarla gülerek çok memnun olduğunu belirten Mini Ada'nın durumu her geçen gün iyiye giderken tedavisine de devam ediliyor" denildi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar