Penis kırılması yaşanan pozisyonlar

Son dönemde yapılan bilimsel araştırmaları erkeklerin yaşadığı penis kırılmasının özellikle 3 farklı cinsel ilişki pozisyonunda gerçekleştiğini ortaya koydu. İşte penis kırılmasına sebep olan durumlar...

Penis kırılması yaşanan pozisyonlar - Sayfa 1

Penisleri kırılan 90 erkek üzerinde yapılan araştırmalara göre, kadınların üstte olduğu, doggy style (kadının dizlerinin ve ellerinin üzerinde, erkeğin arkasında olduğu) ve misyoner pozisyonlarının penis kırılmasının en çok yaşandığı pozisyonlar olarak tespit edildi.

1 6
 
Penis kırılması yaşanan pozisyonlar - Sayfa 2

Yaşları 18 ila 66 arasında değişen hastaların durumları incelendiğinde büyük bölümünün bu pozisyonlardan birinde penis kırılması yaşadığı, küçük kısmının ise sağlam kuvvet travması (herhangi bir pozisyonda aşırı şiddetli olmak) nedeniyle kırılma yaşadığı anlaşıldı.

2 6
 
Penis kırılması yaşanan pozisyonlar - Sayfa 3

Mastürbasyon yaparken dahi penis kırılması yaşanabileceğine dikkat çeken uzmanlar, aşırı kuvvet uygulanmasının tehlikeli sonuçlar doğurabileceğine dikkat çekiyor. Ani bir hareket sonucu meydana gelebilen ve "genellikle hemen fark edilebilen” penis kırığının en belirleyici semptomlarından birisi çatlama sesidir. Bu, “doku yırtılması” anlamına gelir.

3 6
 
Penis kırılması yaşanan pozisyonlar - Sayfa 4

Cinsel hazzı korumak ve ereksiyon halindeki organa nazik davranarak gerçekleşebilecek sorunları önceden önlemek için, ilk olarak penise aşırı kuvvette bulunmamak gerekiyor.

4 6