Okuyan herkesi şaşırtan en garip ölüm hikayeleri

Burada okuduklarınızı sakın denemeyin! Basit hatalar, cahilce verilen kararlar, hayal gücünüze sığmayacak sakarlık ve ahmaklıklar hepsinin sonu oldu. Ölümün Binbir Türlü Hali, dünya üzerinde gerçekleşmiş en garip ölüm hikayelerini ekrana getiriyor. Ama bu kadarı da olmaz!

Okuyan herkesi şaşırtan en garip ölüm hikayeleri - Sayfa 1

Toprak yerken öldü

Toprak yemekten hoşlanan Sheila’nın bu davranışı stresle baş etme yöntemi olarak değerlendiriliyor. Ne kadar masumane bir bağımlılık değil mi? Komşusu Martin’in organik toprağına dadanan Sheila, Martin’in gübre olarak kendi atıklarını kullandığından bir haberdi. Sonuç olarak Sheila koli basilinin öldürücü türlerinden birine yakalandı. Ateşi çıkmayınca basit bir grip olduğunu sanan Sheila’nın koli basili sindirim organlarını sardı. Böbrekleri iflas etti ve bir haftanın sonunda hayatını kaybetti.

1 7
 
Okuyan herkesi şaşırtan en garip ölüm hikayeleri - Sayfa 2

Kendi sonunu hazırladı

Kendini şifacı olarak tanıtan Perry, aslında bir dolandırıcıdır. Seyircileri etkilemek için içi su dolu vaftiz küvetine giren Perry, eline mikrofonu aldı ve bir anda elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. Perry’nin sonundan sorumlu kişi ise Perry’den başkası değil. Dolandırıcı rahip, toplantı öncesi mikrofondan gelen sesten rahatsız olmuş, fişin toprak hattını kesmişti.

2 7
 
Okuyan herkesi şaşırtan en garip ölüm hikayeleri - Sayfa 3

Dikkat gülle!

En kötü kabusunuz Chester ile tanışın. Bir lisede hademe olan Chester, genç kızları gizlice gözetliyor. Chester çim hokeyi oynayan öğrencilerin görüntüsünü çekerken, sahanın diğer tarafında gülle antrenmanı yapanları gözden kaçırdı. 4 kiloluk metal top bir anda öğrencinin elinde kaçarak hademinin kafasıyla buluştu.

3 7
 
Okuyan herkesi şaşırtan en garip ölüm hikayeleri - Sayfa 4

O salatayı yemeyecektin

Vahşi doğada hayatta kalma programlarından etkilenen Bobby, kendini ormana attı ve doğada ne bitki görürse yemeye başladı. Cahilce hazırladığı karışık orman salatası kaçınılmaz bir ölümü de beraberinde getirdi. Zehirli bitkileri karıştırarak kendine adeta bir ölüm kokteyli hazırladı. Bobby’nin zakkum, yüksük otu ve ağıotu sonu oldu.

4 7