için kaldı

KPSS geç başvuru tarihi ne zaman? KPSS geç başvuru ücreti

Memur adayları için bir şans niteliğinde olan geç başvuru tarihleri ve sınav ücreti araştırılmaya başladı.

KPSS geç başvuru tarihi ne zaman? KPSS geç başvuru ücreti
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
6 Haziran 2018 Çarşamba 12:19

KPSS sınavına girmek isteyen adaylar 28-29 Temmuz 2018 tarihinde yapılacak olan sınavın başvurularını kaçıranlar KPSS geç başvuru yapabilecekler. Peki ya KPSS geç başvuru tarihleri ne zaman? KPSS geç başvuru ücreti

KPSS geç başvuru tarihleri ne zaman?

2018 lisans KPSS başvuruları tamamlandı. Fakat başvurusunu tamamlayamayan memur adayları için bir fırsat da KPSS geç başvuruları oluyor. ÖSYM KPSS geç başvurularının bugün yani 6 Haziran’da yapılacağını duyurdu. Adaylar 2018 KPSS başvurularını gün içinde yapabilecek. 6 Haziran 2018 saat 23.59'a kadar ÖSYM AİS sistemi üzerinden başvurular alınacak.

Geç başvuru tarihi: (KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi, ÖABT): 6 Haziran 2018

Genel Yetenek-Genel Kültür / Eğitim Bilimleri / ÖABT: 90,00 TL

KPSS Alan Bilgisi Sınavlarının Her Bir Oturumu İçin: 60,00 TL

2018 KPSS sınavı ne zaman?

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Lisans 22 Temmuz'da düzenlenecek. Adaylar bu sınav için 10-21 Mayıs tarihleri arasında başvuruda bulunabilecek. Sonuçlar 31 Ağustos tarihinde açıklanacak. KPSS Lisans (Alan Bilgisi) birinci gün 28 Temmuz, KPSS Lisans (Alan Bilgisi) ikinci gün 29 Temmuz, KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) oturumu ise 5 Ağustos'ta düzenlenecek. Bu sınavlar için başvurular 10-21 Mayıs tarihlerinde alınacak. Sonuçlar ise 31 Ağustos’ta açıklanacak.

KPSS geç başvuru ücreti ne kadar?

KPSS sınavına girmek için başvuru yapacak olan adaylar sınav ücreti olarak ödeyecekleri ücretleri nereye hangi bankaya, nasıl ödeyeceklerini merak ediyorlar. Ücretlerin yatırılacağı bankalar; T.C. Ziraat Bankası, Akbank, Türk Ekonomi Bankası (TEB), Deniz Bank, Kuveyt Türk PTT ve Halk Bankası olarak belirlendi.

KPSS geç başvuru ücretleri;

- Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri ve ÖABT oturumları için 90 Türk Lirası

- KPSS alan bilgisi sınavları oturumlarının her birisi için 60 Türk Lirası

6 Haziran saat 23.59’a kadar başvuru işlemini tamamlamayan adayların başvuruları da geçersiz sayılacak. Geç başvuru günü sonrasında adaylar için başvuru süresi tanınmayacak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar