Kaçırılmayacak Mart ayı festivalleri

Dünyanın pek çok ülkesinde düzenlenen festivaller, bahar aylarında yoğunlaşmaya başlıyor.  Seyahat rotasını bu özel zamanlara denk getiren turistler, gittikleri şehirlerde unutulmaz anlara tanık olmanın ayrıcalığını yaşıyor.  Bu sene Mart ayı ortasında tatile çıkacaklar festival tavsiyelerimiz.

Kaçırılmayacak Mart ayı festivalleri
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:50
19 Mart 2018 Pazartesi 14:39

Las Fallas Festivali – İspanya –Valencia (15-19 / Mart)

Las Fallas, mart ayı festivalleri listesinde ilk akla gelenler arasında yer alıyor. Geleneksel kostümler, müzik ve  havai fişeklerle rengarenk geçen bu festivalde Valencia sokakları  muhteşem gösterilere sahne oluyor. 

St Patrick’s Festival / Dublin – Ireland (15-19/Mart)

Eğer 15-19 Mart arasında Dublin’e giderseniz, St. Patrick’s Festivali’nin büyük geçit törenine tanık olabilirsiniz. Festivalde her yaştan ve her sosyal statüden İrlandalı’nın yetenekleri ve heyecan verici gösterileri sergileniyor.

12. İzmir Kukla Günleri (1-18 Mart)

Festivallere katılmak için yurt dışına çıkmak zorunda değilsiniz elbette. Ülkemizin pek çok şehrinde pek çok güzel festival düzenleniyor. İzmir’e yolunuz düşerse 12.si düzenlenen Kukla Festivali’nde  sergiler, atölyeler, yarışmalar, konferanslar ve söyleşiler sizi bekliyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar