için kaldı

Jeffrey Epstein’ın villasında Bill Clinton tablosu bulundu

Hücresinde intihar eden iş adamı Jeffrey Edward Epstein ile ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. Epstein'nin villasında eski ABD Başkanı Bill Clinton'un tablosu bulundu.

Jeffrey Epstein’ın villasında Bill Clinton tablosu bulundu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
15 Ağustos 2019 Perşembe 15:31

Geçtiğimiz yıl PizzaGate skandalı ile eski ABD Başkanı Barack Obama’dan son seçimlerin kaybedeni Hillary Clinton’a uzanan fuhuş, insan kaçakçılığı ve pedofili suçlamalarının kilit ismi Jeffrey Epstein tutuklu bulunduğu hücrede kendisini asarak intihar etti.

İsmi komplo teorileri ile anılan Jeffrey Epstein’ın villasında ABD’nin eski başkanı Bill Clinton’un kadın elbisesi giymiş fotoğrafik bir tablosu bulundu. Bugüne kadar ismi geçen politikacı ve iş adamlarıyla Epstein arasında somut bir bağlantı bulunamamış, bütün iddialar komplo teorisi veya iftira olarak değerlendirilmişti. Bu bulgunun ardından malikanedeki aramalar devam ederken Clinton tarafından resmi bir açıklama gelmedi.

Epstein’ın tutukluluk sebebi

2016 yılında Vikileaks belgeleriyle ortaya atılan PizzaGate iddiasına dayanarak federal savcılar New York, Florida’daki malikanesine arama emri çıkartarak Epstein’ı tutukladılar. Geçtiğimiz ay gündeme gelen iddianamelerde malikanesinde 14 yaşındaki kız çocuklarına fuhuş yaptırdığı, nüfuzlu iş adamı ve politikacıların malikanesinde bu amaçla ağırlandığı iddia edildi.

Epstein'e 2007'de de benzer suçlamalar yöneltilmişti. Savcılıkla anlaşan ve fuhuş suçlamasını kabul eden Epstein, olası bir ömür hapis cezası yerine 13 ay hapse mahkum olmuştu.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar