için kaldı

HTC One M8’in merak edilen tüm özellikleri

Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren HTC One M8 model telefonun tüm özellikleri haberimizde.

HTC One M8’in merak edilen tüm özellikleri
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:47
16 Ocak 2018 Salı 16:10

Her sene yeni bir akıllı telefonun damga vurduğu günümüzde HTC One M8’de adından sıkça söz ettirmeyi başardı. İPhone sevenler, Samsung’tan vazgeçemeyenler ve farklı markaları kullanmak için ışık yakanları haberimize davet ediyoruz. Şimdi sizler için HTC One M8 model telefonu incelemeye aldık ve detaylarını haberimizde yer verdik.

HTC One M8, son günlerde adından sıkça söz edilen yeni akıllı telefon olarak damgasını vurdu. Yeni cihaz yenilenmiş ve düzenlenmiş bir ekran, daha hızlı bir işlemci, daha fazla RAM ve arka kısmında iki adet kamera taşımakta.

HTC’nin yeni akıllı telefonu yeni donanımı ve elbette yeni yazılımıyla gerçekten yeni özelliklerle dolu. HTC’nin bu yeni amiral gemisini yakından tanımak ve eğer satın aldıysanız çok daha etkili kullanmak için detaylı bir içerik hazırladık.

HTC One M8'in Teknik Özellikleri

İşlemci: Qualcomm Snapdragon 801
Bellek:2 GB RAM
Ekran: 5 inç, 1920×1080 piksel
Depolama alanı: 16 veya 32 GB, 128 GB’a kadar microSD için kart yuvası
Ağrlık: 160 gram
Boyutlar: 146,36 x 70,6 x 9,35 mm
Kamera: Arkada çift HTC UltraPixel 4 megapiksel ve çift LED flaş, önde 5 megapiksel, Full HD video destekli
Kablosuz teknolojiler: 802.11ac kablosuz ağ, Bluetooth 4.0 aptX, NFC, GPS ve Glonass
Kablo bağlantısı: USB 2.0, MHL/HDMI arayüzü
SIM: Nano SIM kart
Android sürümü: 4.4 Kitkat
Pil: 2600 mAh

HTC One M8, ilk One modelinin başarısını çok daha ileriye taşımayı başarabilen cihazlardan birisi oldu ve daha fazla alüminyum gövde, daha iyi bir Sense arayüzü, en son Android sürümü ve geliştirilmiş donanım özellikleri sayesinde en iyi akıllı telefonlardan birisi haline geldiği de ortada. Dolayısıyla ülkemizde de pek çok kullanıcı HTC One M8'i almayı düşünüyor ve almış olanlar da şimdiden cihazını kurcalamaya başlamış durumda.

Fakat kurcalarken dikkatinizden kaçmış olabilecek ve kenarda köşede kalmış bazı özellikleri size aktararak cihazınızı daha aktif ve verimli bir şekilde kullanmanızı amaçlıyoruz. Dolayısıyla yazımızı okumaya devam edin.

Aktif Batarya Göstergesi

HTC One M8'i ilk açtığınızda batarya düzeyinin herhangi bir rakamla gösterilmediğini farkedeceksiniz. Daha hassas bir batarya tespiti için bu özelliği açmamız gerekiyor. Cihazınızın ayarlar menüsüne geldikten sonra "Güç" alt menüsüne tıklayabilir ve orada bulunan "Pil düzeyini göster" seçeneğini aktif hale getirebilirsiniz. Böylece artık ne kadar bataryanız kaldığını daha kolay bir şekilde görebileceksiniz.

Full HD Ekran

HTC One M8 5 inçlik full HD süper LCD 3 formunda bir ekrana sahiptir. Bu ekranın başarılı bir renk tonlaması vardır. Cihazın diğer özelliklerine bakacak olduğumuzda 2.3 gh olarak çalışan bir telefondur. İşlemcisi 4 çekirdeklidir. Grafik işlemcisine baktığımızda güçlü bir işlemci olan adrona 320'nin kullanıldığını görürüz.
2 gb rem, 16 gb depolama ve SD kart ile depolamayı geliştirme gibi özelliklerin bulunduğunu görürüz. 4G bağlantısını destekler. Cihazda 2600 milamperlik batarya vardır. Bu batarya süper pil tasarruf moduna da sahiptir. Bir gün boyunca rahat bir şekilde kullanılabilir.

Çift Hoparlör

Çift hoparlörlü bir ses teknolojisi de vardır. Ön amfiye sahip bir kulaklık çıkışı vardır. Üst seviye kulaklıkları cihazla birlikte kullanabiliriz. Gelişmiş kamera özellikleri de dikkat çeker. Cihazda ultrapiksel kamera vardır. Ultrapiksel kameranın yanı sıra 2 kamera teknolojisi de vardır. Bu kameralardan biri dengeleme yapar.
İnsanda nasıl 2 göz varsa 2 kamera da dengeleme işine yarar. Bu kameralardan birini kapadığımızda diğer kamera sizi uyarır ve fotoğraf çekmez. Çift LED flash sayesinde ortam ışığına yakın doğal bir ışık oluşmasını sağlar. Full HD kamera kaydı yapar. Tek parça alüminyum kasası vardır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar