Hiçbir erkek onu tatmin edemiyor!

İngiltere'nin çok okunan tabloid gazetelerinden The Sun, cinsel olarak tatmin olmayan Libby Gates'i manşetlerine taşıdı... 27 yaşındaki Libby, "Bu güne kadar birlikte olduğum erkekler beni tatmin edemedi. Ben onların Everest Dağı'yım. Tırmanmak istiyorlar ama başarılı olamıyorlar" dedi.

Hiçbir erkek onu tatmin edemiyor! - Sayfa 1

Birlikte olduğu erkeklerin kendisini tatmin etmek için ciddi bir mücadele içine girdiğini söyleyen 27 yaşındaki Libby Gates, “Arkadaşlarım, sevgililerim ve hatta iş arkadaşlarım bile bu durumu biliyor. Herkes benim orgazm olmamı istiyor” dedi.

1 14
 
Hiçbir erkek onu tatmin edemiyor! - Sayfa 2

Cinsel olarak kendisini heyecanlandıran bir şey bulamadığını dile getiren Gates, “Birçok arkadaşım bana yatakta kullanabileceğim oyuncaklar hediye ediyor fakat bunların çoğunu kullanmıyorum bile...."

2 14
 
Hiçbir erkek onu tatmin edemiyor! - Sayfa 3

"...İlk erkek arkadaşımla birlikte olduğumda bunu düşünmemiştim ve açıkçası pek de anlamamıştım. 20’li yaşlarıma kadar orgazm konusunu kimseyle konuşmadım. Ama bir süre sonra bende bir şeylerin eksik olduğunu anladım” dedi.


3 14
 
Hiçbir erkek onu tatmin edemiyor! - Sayfa 4

Kız kardeşiyle konuştuktan sonra kendisinde bir problem olduğunu söyleyen Gates, yaşadıklarını birlikte olduğu erkeklere de anlattığını ve daha sonra kendisinin bir hedef haline geldiğini dile getirdi. 

4 14