için kaldı

Dünyaca ünlü yönetmenden THY için reklam filmi

THY'nin dünyaca ünlü yönetmen Ridley Scott ile çektiği "Yolculuk" isimli kısa filminin 30 saniyelik versiyonu, dünyanın en çok izlenen spor etkinliği Super Bowl'da gösterildi.

Dünyaca ünlü yönetmenden THY için reklam filmi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
4 Şubat 2019 Pazartesi 16:11

Türk Hava Yollarının (THY), dünyaca ünlü İngiliz yönetmen ve yapımcı Ridley Scott ile çektiği "Yolculuk" isimli kısa filminin 30 saniyelik versiyonu, dünyanın en çok izlenen spor etkinliği Super Bowl'da izleyiciyle buluştu.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, THY'nin İstanbul Havalimanı'na yolculuğu Ridley Scott'ın kısa filmi ile Super Bowl'da başladı.

THY'nin dünyaca ünlü İngiliz yönetmen ve yapımcı Ridley Scott ile çektiği, coğrafi konumu ve medeniyet birikimi ile dünyada eşi benzeri olmayan İstanbul'un ikonik simgeleri arasında geçen sürükleyici bir kovalamacayı anlatan "Yolculuk" isimli kısa filminin 30 saniyelik versiyonu, dün, dünyanın en çok izlenen spor etkinliği Super Bowl'da gösterildi.

Reklam filminin 6 dakikalık sinematik kısa film versiyonu ise Super Bowl ile eş zamanlı olarak havayolunun YouTube kanalından yayınlandı.

Ünlü markaların yeni reklam filmlerinin, ilk kez izleyiciyle buluştuğu Super Bowl'a reklam veren ilk Türk markası olan THY, 2016'dan beri ilham verici reklam filmleri ile bu organizasyonda yer alıyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar