80 yaşındaki oğluna bakabilmek için huzurevine taşındı

İngiltere'nin Liverpool şehrinde yaşayan 98 yaşındaki Ada Keating, 80 yaşındaki oğlu Tom'la ilgilenebilmek için huzurevine yerleşti.

80 yaşındaki oğluna bakabilmek için huzurevine taşındı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:44
31 Ekim 2017 Salı 18:34

Ömrü boyunca hiç evlenmeyen ve annesiyle birlikte yaşayan 80 yaşındaki Tom Keating, 2016 yılında bir bakımevine yerleşmişti. En büyük oğlundan ayrı kalmaya 1 sene dayanabilen 98 yaşındaki anne, oğlu Tom'un bakımıyla ilgilenmek için aynı huzurevine taşındı.

Aldığı karardan pişmanlık duymayan ve oldukça mutlu olduğu gözlenen anne "Her gece odasına giderek ona iyi geceler diyorum. Sabahları da 'günaydın' demek için odasına uğruyorum. Kuaför için dışarı çıktığımda geri gelmemi bekliyor. Döndüğümde kollarını açıyor ve bana sarılıyor. Annelik hiç bitmez" şeklinde konuştu.

Annesinin huzurevinde yerleşmesinden oldukça memnun olan 80 yaşındaki Tom ise "Annemin burada benimle beraber yaşadığını görmek beni mutlu ediyor. Benimle ilgilenmek konusunda çok iyi" dedi.

Huzurevindeki zamanlarını birlikte oyun oynayarak ve televizyon izleyerek geçiren anne-oğul, sadece birbirleriyle vakit geçirmiyor. Ada ve Tom Keating, yakın akrabaları tarafından da sıklıkla ziyaret ediliyor. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar